Oxfordin yliopiston kuululta globalisaatioprofessori Ian Goldinilta ilmestyi syyskuussa toimittaja Tom Lee-Devlinin kanssa kirjoitettu uutuusteos ”Age of the City.” Kirja pureutuu nopeasti kasvavaan kaupungistumiseen ja kaupunkien avainrooliin taisteluissa eriarvoistumista, sosiaalista segregaatiota, pandemioita ja ilmastonmuutosta vastaan. Lue lisää Ian Goldinista ja hänen uutuusteoksesta.

Valokeilassa professori Ian Goldin ja uutuusteos ”Age of the City”

Ian Goldin on Oxfordin yliopiston kuulu globalisaatioprofessori. Hän on toiminut aiemmin mm. johtajana Maailmanpankissa ja presidentti Nelson Mandelan neuvonantajana. Goldin on konsultoinut yli sataa Fortune 500 -yhtiötä ja on toiminut useiden maiden hallitusten neuvonantajana.

Goldin on kirjoittanut monia kiiteltyjä teoksia globalisaatiosta ja muuttuvasta maailmasta. Goldinin bestsellereihin ja merkkiteoksiin kuuluvat mm. ”Age of Discovery” ja ”Rescue: From a Global Crisis to a Better World”. Hän esiintyy jatkuvasti bisnesareenoilla ympäri maailmaa kuten monta kertaa mm. maailman talousfoorumissa Davosissa.

Goldinilta ilmestyi syyskuussa uutuusteos ”Age of the City.”  Kirja pureutuu nopeasti kasvavaan kaupungistumiseen ja kaupunkien avainrooliin taisteluissa eriarvoistumista, sosiaalista segregaatiota, pandemioita ja ilmastonmuutosta vastaan. Goldin ja The Economistin toimittaja Tom Lee-Devlin avaavat miksi tasapuolisemman, kestävämmän ja yhteenkuuluvamman yhteiskunnan muutostyö pitää aloittaa kaupungeista. He yhdistävät oppeja historiasta syvään ymmärrykseen ihmiskuntaamme uhkaavista haasteista. Ja tarjoavat näkemyksiä siitä, miten voimme yhdessä taklata näitä haasteita kaupunkien ollessa tienhaarassa tulevaisuuden kohtalostamme. Tutustu ”Age of the City: Why Our Future Will be Won or Lost Together” -kirjaan.

Ian Goldin keynote-puhujaksi tulevaan tapahtumaanne? Lue lisää Ian Goldinista. Lisätietoja ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-7339829.