Events2018-11-25T17:08:10+00:00

Executive Learning Masterclasses -valmennukset

London Speaker Bureaun Executive Learning Masterclasses -valmennukset auttavat organisaatiotasi pysymään kehityksen kärjessä. Nämä huippuasiantuntijoiden vetämät räätälöitävät valmennustilaisuudet kattavat päivän polttavat teemat strategiasta innovaatioon, leadershipiin ja muutoksen johtamiseen sekä tekoälystä kyberturvallisuuteen ja muihin ajankohtaisteemoihin. Kukin oheisesta yli 50:stä ajankohtaisworkshopista räätälöidään yrityksesi tilanteeseen ja tarpeisiin. Valmennusten vetäjinä toimivat alansa tunnustetut kansainväliset asiantuntijat kuten mm. Costas Markides, Professor of Strategy and Entrepreneurship, London Business School, tuhansia johtajia jo 80  maassa menestyksekkäästi sparrannut Dr. Tommy Weir, Aasian johtava innovaattori ja AirAsia X:n entinen toimitusjohtaja Azran Osman-Rani sekä teknologiapioneeri Inma Martinez.

Lue lisää Executive Learning Masterclasses -valmennuksista. Tutustu myös tarkemmin Executive Learning Masterclasses -valmennuksiin eri teemoista ja workshopien korkeatasoisiin asiantuntijoihin.

Eventrim on virallinen kumppani ja toimii yhteistyössä London Speaker Bureaun kanssa. Eventrimin avulla löydät ja voit hankkia korkeatasoiset kansainväliset keynote-puhujat ja johdon valmentajat kaikentyyppisiin tapahtumiin ja yritysten valmennuksiin. Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään tapahtumaasi, tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan puhujan tai johdon valmentajan. E-mail: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-733 9829.