Executive Learning Masterclasses -valmennukset

London Speaker Bureaun Executive Learning Masterclasses -valmennukset auttavat organisaatiotasi pysymään kehityksen kärjessä. Nämä huippuasiantuntijoiden vetämät räätälöitävät valmennustilaisuudet kattavat päivän polttavat teemat strategiasta innovaatioon ja disruptioon, leadershipistä, muutoksen johtamiseen ja vastuullisuuteen sekä tekoälystä kyberturvallisuuteen ja muihin ajankohtaisteemoihin.

Kukin yli 50:stä ajankohtaisworkshopista räätälöidään yrityksesi tilanteeseen ja tarpeisiin. Valmennusten vetäjinä toimivat alansa tunnustetut kansainväliset asiantuntijat kuten mm. Costas Markides, Professor of Strategy and Entrepreneurship, London Business School, strategian jalkauttamisen ekspertti Antonio Nieto-Rodriguez, tuhansia johtajia jo 80 maassa menestyksekkäästi sparrannut Dr. Tommy Weir (kuvassa alla), Aasian johtava innovaattori ja AirAsia X:n entinen toimitusjohtaja Azran Osman-Rani sekä teknologiapioneeri Inma Martinez ja eturivin kyberturvallisuusasiantuntija Dr. Jessica Barker.

Kysyttyihin ja ajankohtaisiin valmennuksiin kuuluvat mm.:

Lue lisää Executive Learning Masterclasses -valmennuksista ja korkeatasoisista asiantuntijoistamme. Tutustu tarkemmin ja kattavammin Executive Learning Masterclasses -valmennuksiin eri teemoista.

Eventrim on virallinen kumppani ja toimii yhteistyössä London Speaker Bureaun kanssa. Eventrimin avulla löydät ja voit hankkia korkeatasoiset kansainväliset keynote-puhujat ja johdon valmentajat kaikentyyppisiin tapahtumiin ja valmennuksiin.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään tapahtumaasi, tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan puhujan tai johdon valmentajan. 

Soita meille +358-40-7339829
Lähetä sähköpostia