Executive Learning Masterclasses & Ajankohtaiset webinaarit 

London Speaker Bureaun Executive Learning Masterclasses -valmennukset auttavat organisaatiotasi pysymään kehityksen kärjessä. Nämä huippuasiantuntijoiden vetämät räätälöitävät valmennustilaisuudet kattavat päivän polttavat teemat strategiasta innovaatioon ja disruptioon, leadershipistä, muutoksen johtamiseen ja vastuullisuuteen sekä tekoälystä kyberturvallisuuteen ja muihin ajankohtaisteemoihin.

Kukin yli 50:stä ajankohtaisworkshopista räätälöidään yrityksesi tilanteeseen ja tarpeisiin. Valmennusten vetäjinä toimivat alansa tunnustetut kansainväliset asiantuntijat kuten mm. Costas Markides, Professor of Strategy and Entrepreneurship, London Business School, strategian jalkauttamisen ekspertti Antonio Nieto-Rodriguez, tuhansia johtajia jo 80 maassa menestyksekkäästi sparrannut Dr. Tommy Weir, Aasian johtava innovaattori ja AirAsia X:n entinen toimitusjohtaja Azran Osman-Rani sekä teknologiapioneeri Inma Martinez ja eturivin kyberturvallisuusasiantuntija Dr. Jessica Barker.

Kysyttyihin ja ajankohtaisiin valmennuksiin kuuluvat mm.:

Lue lisää Executive Learning Masterclasses -valmennuksista ja korkeatasoisista asiantuntijoistamme. Tutustu tarkemmin ja kattavammin Executive Learning Masterclasses -valmennuksiin eri teemoista.

Eventrim toimii London Speaker Bureaun virallisena kumppanina ja avullamme löydät ja voit hankkia korkeatasoiset kansainväliset keynote-puhujat ja johdon valmentajat kattavasta globaalista verkostostamme kaikentyyppisiin tapahtumiin ja valmennuksiin.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään tapahtumaasi, tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan puhujan tai johdon valmentajan. 

Soita meille +358-40-7339829
Lähetä sähköpostia

London Speaker Bureaun webinaarisarja

London Speaker Bureaun webinaarisarjassamme haastatellaan eri alojen johtavia asiantuntijoita COVID-19 -pandemian tuomista vaikutuksista ja haasteista. Webinaareissa on mukana huippuasiantuntijoita keskustelemassa niin kriisien johtamisesta, globaalitaloudesta kuin kuin varautumisesta koronakriisin jälkeiseen aikaan. Mukana on eturivin keynote-puhujiamme kuten mm. Iso-Britannian entinen ulkoministeri David Miliband, Dr. Pippa Malmgren, Tanskan entinen pääministeri Helle Thorning-Schmidt, Britannian tiedustelupalvelun GCHQ:n entinen johtaja Robert Hannigan sekä Mike Coupe, CEO of Sainsbury’s 2014-2020. Tutustu webinaari-sarjaamme.

Katso viimeisin webinaari työn tulevaisuudesta: Future of work, How can we evolve from “Eat, Sleep, Work, Repeat”? with Bruce Daisley, Former European Vice President, Twitter and technology futurist Shivvy Jervis.

Haetko korkeatasoista eksperttiä puhujaksi webinaariin tai muuhun online-tapahtumaan? Meillä on laaja ja pitkäaikainen kokemus livestriimatuista ja virtuaalisista keynote-puheenvuoroista vuosien varrelta ympäri maailmaa. Tarjoamme kattavan palvelun sekä kärkiasiantuntijat globaalista verkostostamme online-tapahtumiin. Ota yhteyttä Eventrimiin, niin autamme löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan puhujan webinaariisi/online-tapahtumaan ja tuemme sen toteutuksessa. E-mail: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-733 9829