Nenad Pacek on globaalin liiketoiminnan ekspertti ja strategi & Global Success Advisors tutkimus- ja konsulttiyhtiön perustaja. Pacek auttaa kansainvälisten yhtiöiden johtoa ymmärtämään maailmantalouden ja geopolitiikan kehitystrendejä ja navigoimaan globaalissa ympäristössä. Tutustu Pacekiin ja hänen näkemyksiinsä hänen erikoishaastattelussaan.

Globaali strategi Nenad Pacek erikoishaastattelussa

Nenad Pacek on globaalin liiketoiminnan ekspertti ja strategi & Global Success Advisors tutkimus- ja konsulttiyhtiön perustaja. Pacek auttaa kansainvälisten yhtiöiden johtoa ymmärtämään maailmantalouden ja geopolitiikan kehitystrendejä ja navigoimaan globaalissa ympäristössä.

Pacek kollegoineen on toiminut neuvonantajana jo 500:lle kansainväliselle yhtiölle globaalin liiketoiminnan strategioista, kestävästä kasvusta ja laajentumisesta kehittyville markkinoille. Hänen asiakkaita ovat Fortune 500 -yhtiöt kuten Boeing, 3M, HP ja Microsoft. Pacekin merkkiteoksia ovat ”The Future of Business in Emerging Markets” ja ”The Global Economy”. Pacek esitelmöi jatkuvasti erikoisteemoistaan ympäri maailmaa. Hän vetää myös LSB:n valmennusta ”Accelerating Business Growth on a Global Stage.”

Pacek puntaroi haastattelussaan geopolitiikan ja globaalitalouden kehitysnäkymiä. Hän näkee geopoliittisen tilanteen ja ilmaston kehittyvän vain huonompaan suuntaan, jossa USA:n ja Kiinan välinen suurvaltakamppailu ja kilpailu maailmanjärjestyksen herruudesta kiihtyy. Ja jossa Kiinan jo 130 maata mukaan saaneesta valtavasta Vyö ja tie -hankkeesta on tullut väline kamppailussa länttä vastaan. Pacek avaa myös monikansallisten yritysten kiristyvää kilpailuympäristöä ja laajentumishaasteita kehittyvillä markkinoilla, jossa pitää päihittää paikallisten kilpailijoiden lisäksi myös kehittyviltä markkinoilta kuten Kiinasta nousseet monikansalliset yhtiöt. Katso Pacekin haastattelu. Lue lisää Nenad Pacekista.

Lisätietoja Nenad Pacekista ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-7339829.