Keynote-puhujat

Eventrim toimii virallisena kumppanina ja tiiviissä yhteistyössä London Speaker Bureaun (LSB) kanssa

Haussa korkeatasoinen kansainvälinen puhuja tapahtumaasi? Hyödynnä alan johtavan ja laajimman globaalin puhujaverkoston suomat mahdollisuudet ja erottaudu tapahtumillasi. Tuhansia kansainvälisiä huippupuhujia on nyt ulottuvillasi kuumista aiheista.

London Speaker Bureau on maailman johtava globaali keynote-puhujia toimittava sekä johdon valmennuksia ja neuvonantajia tarjoava yritys. Eventrimin avulla saat kansainväliset keynote-puhujat räätälöidysti kaikentyyppisiin tilaisuuksiin isoista konferensseista, asiakasseminaareihin ja yritysten sisäisiin tapahtumiin LSB:n kattavasta globaalista verkostosta. Toimitamme keynote-puheenvuorot myös virtuaalisina online- ja muihin tapahtumiin. Verkostossamme on useita tuhansia korkeatasoisia huippuluennoitsijoita ajankohtaisteemoista niin leadershipistä digitalisaatioon ja tekoälyyn kuin innovaatiosta strategiaan ja moniin muihin päivän polttaviin teemoihin. Eventrim auttaa sinua myös hankkimaan tasokkaat kansainväliset juontajat ja moderaattorit tapahtumiinne.

London Speaker Bureau edustaa monia maailman eturivin poliitikkoja, yritysjohtajia, yrittäjiä, ekonomisteja sekä liikkeenjohdon ajattelijoita. Olemme tuoneet yhteistyössä LSB:n kanssa jo vuodesta 2005 lähtien Suomeen monia maailman johtavia liikkeenjohdon ajattelijoita ja yritysjohtajia kuten mm. Jack Welch, C.K. Prahalad, Gary Hamel, Costas Markides, Jeroen van der Veer, Haiyan Wang, Anil K. Gupta, Parag Khanna, Ian Goldin ja Paul Polman.

Vuosittain toimitamme keynote-puhujia globaalista verkostostamme yli 3000 tapahtumaan 90 maassa. LSB on välittänyt ja toteuttanut jo lähes 40 000 keynote-puheenvuoroa ympäri maailmaa. Meillä on todella kattava tietämys ja asiantuntemus kansainvälisistä puhujista erilaisiin tapahtumiin ja asiakastarpeisiin.

Virtuaaliset tapahtumat ja webinaarit

Toimitamme keynote-puheenvuorot myös virtuaalisesti webinaareihin sekä virtuaali- /hybridi- tai muihin tapahtumiin laajasta globaalista puhujaverkostostamme. Oli sitten kyse Aasiasta, Euroopasta tai USA:sta toteutetusta keynotesta. Meillä on laaja ja pitkäaikainen kokemus livestriimatuista ja virtuaalisista keynote-esityksistä vuosien varrelta ympäri maailmaa. Voimme tarjota lukuisia huippuasiantuntijoita puhujiksi, joilla on kokemuksia ja arvokkaita näkemyksiä muuttuvasta ja pandemian jälkeisestä maailmasta – kuten mm. resilienssistä etätyöskentelyyn ja leadershipiin, geopolitiikan haasteisiin sekä kyberturvallisuudesta ja taloudesta tulevaisuuden kehitysnäkymiin. Lue lisää palveluistamme ja ajankohtaisista puhujistamme webinaareihin ja virtuaalisiin tapahtumiin. Tutustu ajankohtaisteemoihin ja London Speaker Bureaun haluttuihin keynote-puhujiimme online-tapahtumiin ja webinaareihin.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään tapahtumaasi, tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan puhujan. E-mail: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-733 9829

Tutustu keynote-puhujiin LSB:n verkkosivulla eri teemoista ja kategorioista.

Business & Management   Economics & Finance   Cities & Environment   Future & Technology

Government & Politics   Innovation & Creativity   Leadership & Motivation   Society & Education

London Speaker Bureaun uniikissa globaalissa puhujaverkostossa on tuhansia huippupuhujia ulottuvillasi. Eventrim auttaa sinua löytämään juuri tapahtumaasi ja budjettiisi sopivan kansainvälisen puhujan. Tuomme uusia elämyksiä, oivalluksia ja arvokkaita näkemyksiä kohderyhmillesi ja autamme sinua erottautumaan markkinoilla.

Puhujaverkostostostamme löytyy lukuisia maailman johtavia liikkeenjohdon ajattelijoita Michael E. Porterista Renée Mauborgneen ja Lynda Grattoniin, huippuyritysjohtajia ja hallitusten neuvonantajia Tony Fernandesista Howard Schultziin ja Paul Polmaniin, maailmankuuluja bestseller-kirjailijoita kuten Yuval Noah Harari, maailman parhaita entisiä huippu-urheilijoita Usain Boltista Jonathan Edwardsiin ja Martina Navratilovaan, johtavia teknologia- ja kyberturvallisuusasiantuntijoita Andrew McAfeesta Ray Kurzweiliin ja Kevin Mitnickiin, tekoälyeksperttejä ja futuristeja Rumman Chowdhurystä Sophie Hackfordiin ja Jim Carrolliin. Sekä entisiä eturivin poliitikkoja kuten mm. José Manuel Barroso, Jean-Claude Juncker, Helle Thorning-Schmidt ja Fredrik Reinfeldt. Johtavia asiakaskokemusasiantuntijoita kuten Ken Hughes ja Michaela Merk. Tuhansista muista globaalin verkostomme korkeatasoisista keynote-nimistä puhumattakaan, jotka sopivat erikokoisiin seminaareihin, konferensseihin ja yritystapahtumiin.

Arvostetun maailman johtavien liikkeenjohdon ajattelijoiden uusimman Thinkers50 2023 ranking-listan top 3 -ajattelijat kuuluvat globaaliin puhujaverkostoomme. Eli Harvard Business Schoolin johtamisprofessori Amy Edmondson sekä eturivin vastuullisuuden ja vastuullisen liiketoiminnan ajattelijat Andrew Winston ja Paul Polman.

Executive Learning Masterclasses -valmennukset

London Speaker Bureaun Executive Learning Masterclasses -valmennukset auttavat organisaatiotasi pysymään kehityksen kärjessä. Näissä workshopeissa pääset pidempään ja syvempään vuoropuheluun huippuasiantuntijoidemme kanssa. Tutustu huippuasiantuntijoidemme vetämiin räätälöitäviin valmennustilaisuuksiin strategiasta innovaatioon, leadershipiin ja muutoksen johtamiseen ja muihin ajankohtaisteemoihin. Lue lisää Executive Learning Masterclasses -valmennuksista.

Etsitkö huippupuhujaa seuraavaan tapahtumaasi?

Kohtaa huomisen bisneshaasteet jo tänään. Eventrim auttaa sinua löytämään ja räätälöimään tarpeisiisi, tilaisuuteesi ja budjettiisi sopivan keynote-puhujan. Virtuaalisesti tai livenä. Varaa korkeatasoinen puhuja tapahtumaasi ja ota yhteyttä Eventrimiin.