Keynote-puhujat2018-04-17T06:48:16+00:00

Keynote-puhujat

 

Eventrim toimii virallisena kumppanina ja yhteistyössä London Speaker Bureaun (LSB) kanssa.

London Speaker Bureau on maailman johtava globaali keynote-puhujia välittävä ja yritysjohdon valmennustilaisuuksia tarjoava yritys. LSB:n kattavasta kansainvälisestä verkostosta on saatavissa ja räätälöitävissä Eventrimin kautta keynote-puhujat kaikentyyppisiin tilaisuuksiin isoista konferensseista, asiakasseminaareihin ja yritysten sisäisiin tapahtumiin. Tässä verkostossa on useita tuhansia korkeatasoisia huippuluennoitsijoita ajankohtaisteemoista niin leadershipistä digitalisaatioon ja keinoälyyn kuin innovaatiosta strategiaan ja moniin muihin teemoihin.

London Speaker Bureau edustaa monia maailman eturivin poliitikkoja, yritysjohtajia, yrittäjiä, ekonomistejä sekä liikkeenjohdon ajattelijoita. Kimmo Niku on tuonut yhteistyössä LSB:n kanssa jo vuodesta 2005 lähtien Suomeen monia maailman johtavia liikkeenjohdon ajattelijoita ja yritysjohtajia kuten Jack Welch, C.K. Prahalad, Gary Hamel, Costas Markides ja Anil K. Gupta. Vuosittain London Speaker Bureau välittää huippupuhujia lähes 3000 tapahtumaan yli 70 maassa ympäri maailmaa.

Tutustu keynote-puhujiin LSB:n verkkosivulla eri teemoista ja kategorioista.
Tutustu kansainvälisesti suosittuihin ja kysyttyihin top 10 motivaatio-, kyberturvallisuus-, keinoäly- ja future of work -puhujiin. Kannattaa katsoa myös seuraavat halutut top 10 nimet geopolitiikasta ja taloudesta, leadershipistä ja innovaatiosta (ei missään paremmuusjärjestyksessä).

London Speaker Bureaun Executive Learning Masterclasses -valmennukset auttavat organisaatiotasi pysymään kehityksen kärjessä. Tutustu huippuasiantuntijoiden vetämiin valmennustilaisuuksiin strategiasta innovaatioon, leadershipiin ja muutoksen johtamiseen ja muihin ajankohtaisteemoihin. Lue lisää Executive Learning Masterclasses -valmennuksista.

Etsitkö huippupuhujaa seuraavaan tapahtumaasi?

Kohtaa huomisen bisneshaasteet jo tänään. Eventrim auttaa sinua löytämään ja räätälöimään tarpeisiisi, tilaisuuteesi ja budjettiisi sopivan keynote-puhujan. Varaa korkeatasoinen puhuja tapahtumaasi ja ota yhteyttä Eventrimiin.

Lähetä sähköpostia
Soita meille +358-40-7339829

London Speaker Bureau in brief

”The only global speaker bureau”, International New York Times

London Speaker Bureau is a global resource for corporations and governments, providing keynote speakers, executive learning masterclasses and boardroom advisers. London Speaker Bureau (LSB) represents some of the most influential business leaders and politicians in the world & has 92 colleagues in 18 countries across Europe, the Middle East, Africa, Asia and North America. By 2016 London Speaker Bureau had completed over 25,000 keynote speeches around the world. LSB was founded in 1994.

3 divisions

Keynote Speaking

Executive Learning service – selection of masterclasses for executives and senior managers

Boardroom Advisory

www.londonspeakerbureau.com

The London Speaker Bureau Corporate Presentation