Keynote-puhujat2019-01-09T16:59:27+00:00

Keynote-puhujat

 

Eventrim toimii virallisena kumppanina ja yhteistyössä London Speaker Bureaun (LSB) kanssa.

London Speaker Bureau on maailman johtava globaali keynote-puhujia välittävä ja yritysjohdon valmennustilaisuuksia tarjoava yritys. LSB:n kattavasta kansainvälisestä verkostosta on saatavissa ja räätälöitävissä Eventrimin kautta keynote-puhujat kaikentyyppisiin tilaisuuksiin isoista konferensseista, asiakasseminaareihin ja yritysten sisäisiin tapahtumiin. Tässä verkostossa on useita tuhansia korkeatasoisia huippuluennoitsijoita ajankohtaisteemoista niin leadershipistä digitalisaatioon ja keinoälyyn kuin innovaatiosta strategiaan ja moniin muihin päivän polttaviin teemoihin.

London Speaker Bureau edustaa monia maailman eturivin poliitikkoja, yritysjohtajia, yrittäjiä, ekonomistejä sekä liikkeenjohdon ajattelijoita. Kimmo Niku on tuonut yhteistyössä LSB:n kanssa jo vuodesta 2005 lähtien Suomeen monia maailman johtavia liikkeenjohdon ajattelijoita ja yritysjohtajia kuten mm. Jack Welch, C.K. Prahalad, Gary Hamel, Costas Markides ja Anil K. Gupta.

Vuosittain London Speaker Bureau välittää huippupuhujia lähes 3000 tapahtumaan yli 70 maassa ympäri maailmaa. Ja vuoden 2017 loppuun mennessä LSB on toimittanut puhujia jo lähes 30 000 tapahtumaan ympäri maailmaa.

Tutustu keynote-puhujiin LSB:n verkkosivulla eri teemoista ja kategorioista.

Ainutlaatuisessa globaalissa puhujaverkostossamme on tuhansia huippupuhujia ulottuvillasi. Autamme sinua löytämään juuri tapahtumaasi ja budjettiisi sopivan kansainvälisen puhujan. Tuomme uusia näkökulmia, oivalluksia ja elämyksiä kohderyhmillesi ja autamme sinua erottautumaan markkinoilla.

Puhujaverkostostostamme löytyy lukuisia maailman johtavia liikkeenjohdon ajattelijoita Michael E. Porterista Lynda Grattoniin, huippuyritysjohtajia ja hallitusten neuvoantajia Tony Fernandesista Marijn Dekkersiin, bestseller-kirjailijoita kuten Yuval Noah Harari, maailman parhaita entisiä huippu-urheilijoita Daley Thompsonista ja Martina Navratilovaan, johtavia teknologia- ja kyberturvallisuusasiantuntijoita Andrew McAfeesta Kevin Mitnickiin, tekoälyeksperttejä Rumman Chowdhurystä Sophie Hackfordiin sekä entisiä eturivin poliitikkoja kuten mm. Jose Manuel Barroso ja Fredrik Reinfeldt. Tuhansista muista globaalin verkostomme  korkeatasoisista keynote-nimistä puhumattakaan, jotka sopivat erikokoisiin seminaareihin, konferensseihin ja yritystapahtumiin.

Tutustu tarkemmin kansainvälisesti suosittuihin ja kysyttyihin top 10 motivaatio-, kyberturvallisuus-, keinoäly- ja future of work -puhujiin.

Katso myös seuraavat halutut top 10 nimet geopolitiikasta ja taloudesta, leadershipistä ja innovaatiosta (ei ole paremmuusjärjestys).

London Speaker Bureaun Executive Learning Masterclasses -valmennukset auttavat organisaatiotasi pysymään kehityksen kärjessä. Tutustu myös huippuasiantuntijoiden vetämiin valmennustilaisuuksiin strategiasta innovaatioon, leadershipiin ja muutoksen johtamiseen ja muihin ajankohtaisteemoihin. Lue lisää Executive Learning Masterclasses -valmennuksista.

Etsitkö huippupuhujaa seuraavaan tapahtumaasi?

Kohtaa huomisen bisneshaasteet jo tänään. Eventrim auttaa sinua löytämään ja räätälöimään tarpeisiisi, tilaisuuteesi ja budjettiisi sopivan keynote-puhujan. Varaa korkeatasoinen puhuja tapahtumaasi ja ota yhteyttä Eventrimiin.

Lähetä sähköpostia
Soita meille +358-40-7339829

London Speaker Bureau in brief

”The only global speaker bureau”, International New York Times

London Speaker Bureau is a global resource for corporations and governments, providing keynote speakers, executive learning masterclasses and boardroom advisers. London Speaker Bureau (LSB) represents some of the most influential business leaders and politicians in the world & has over 100 colleagues in 18 countries across Europe, the Middle East, Africa, Asia and North America. By 2017 London Speaker Bureau had completed nearly 30,000 keynote speeches around the world. LSB was founded in 1994.

3 divisions

Keynote Speaking

Executive Learning service – selection of masterclasses for executives and senior managers

Boardroom Advisory

www.londonspeakerbureau.com

The London Speaker Bureau Corporate Presentation