Keynote-puhujat

 

Eventrim toimii virallisena kumppanina ja yhteistyössä London Speaker Bureaun (LSB) kanssa

London Speaker Bureau on maailman johtava globaali keynote-puhujia toimittava sekä johdon valmennuksia ja neuvonantajia tarjoava yritys. LSB:n kattavasta kansainvälisestä verkostosta on saatavissa ja räätälöitävissä Eventrimin kautta keynote-puhujat kaikentyyppisiin tilaisuuksiin isoista konferensseista, asiakasseminaareihin ja yritysten sisäisiin tapahtumiin. Tässä verkostossa on useita tuhansia korkeatasoisia huippuluennoitsijoita ajankohtaisteemoista niin leadershipistä digitalisaatioon ja tekoälyyn kuin innovaatiosta strategiaan ja moniin muihin päivän polttaviin teemoihin. Avullamme löydät myös tasokkaat kansainväliset juontajat ja moderaattorit tapahtumiinne.

London Speaker Bureau edustaa monia maailman eturivin poliitikkoja, yritysjohtajia, yrittäjiä, ekonomistejä sekä liikkeenjohdon ajattelijoita. Olemme tuoneet yhteistyössä LSB:n kanssa jo vuodesta 2005 lähtien Suomeen monia maailman johtavia liikkeenjohdon ajattelijoita ja yritysjohtajia kuten mm. Jack Welch, C.K. Prahalad, Gary Hamel, Costas Markides, Haiyan Wang ja Anil K. Gupta.

Vuosittain London Speaker Bureau välittää huippupuhujia lähes 3000 tapahtumaan yli 70 maassa ympäri maailmaa. Ja vuoteen 2018 mennessä LSB on toimittanut puhujia jo yli 30 000 tapahtumaan ympäri maailmaa.

Tutustu keynote-puhujiin LSB:n verkkosivulla eri teemoista ja kategorioista.

London Speaker Bureaun uniikissa globaalissa puhujaverkostossa on tuhansia huippupuhujia ulottuvillasi. Eventrim auttaa sinua löytämään juuri tapahtumaasi ja budjettiisi sopivan kansainvälisen puhujan. Tuomme uusia elämyksiä, oivalluksia ja arvokkaita näkemyksiä kohderyhmillesi ja autamme sinua erottautumaan markkinoilla.

Puhujaverkostostostamme löytyy lukuisia maailman johtavia liikkeenjohdon ajattelijoita Michael E. Porterista Lynda Grattoniin, huippuyritysjohtajia ja hallitusten neuvoantajia Tony Fernandesista Marijn Dekkersiin, bestseller-kirjailijoita kuten Yuval Noah Harari, maailman parhaita entisiä huippu-urheilijoita Daley Thompsonista ja Martina Navratilovaan, johtavia teknologia- ja kyberturvallisuusasiantuntijoita Andrew McAfeesta Kevin Mitnickiin, tekoälyeksperttejä Rumman Chowdhurystä Sophie Hackfordiin sekä entisiä eturivin poliitikkoja kuten mm. José Manuel Barroso ja Fredrik Reinfeldt. Tuhansista muista globaalin verkostomme korkeatasoisista keynote-nimistä puhumattakaan, jotka sopivat erikokoisiin seminaareihin, konferensseihin ja yritystapahtumiin.

Keynote Speaker Topics & Keynote Speaker Categories

Top 10 keynote-puhujat

Olemme koonneet tueksesi kysyttyjä kansainvälisiä puhujia London Speaker Bureaun top 10 -listauksiin eri ajankohtaisaiheista. Tutustu tarkemmin suosittuihin top 10 puhujiin ympäri maailmaa kuumista bisnesteemoista:

Executive Learning Masterclasses -valmennukset

London Speaker Bureaun Executive Learning Masterclasses -valmennukset auttavat organisaatiotasi pysymään kehityksen kärjessä. Näissä keynote-puhujiemme vetämissä workshopeissa pääset pidempään ja syvempään vuoropuheluun huippuasiantuntijoidemme kanssa. Tutustu huippuasiantuntijoidemme vetämiin räätälöitäviin valmennustilaisuuksiin strategiasta innovaatioon, leadershipiin ja muutoksen johtamiseen ja muihin ajankohtaisteemoihin. Lue lisää Executive Learning Masterclasses -valmennuksista.

Etsitkö huippupuhujaa seuraavaan tapahtumaasi?

Kohtaa huomisen bisneshaasteet jo tänään. Eventrim auttaa sinua löytämään ja räätälöimään tarpeisiisi, tilaisuuteesi ja budjettiisi sopivan keynote-puhujan. Varaa korkeatasoinen puhuja tapahtumaasi ja ota yhteyttä Eventrimiin.

Lähetä sähköpostia
Soita meille +358-40-7339829