Keynote-puhujat

 

Eventrim toimii virallisena kumppanina ja tiiviissä yhteistyössä London Speaker Bureaun (LSB) kanssa

London Speaker Bureau on maailman johtava globaali keynote-puhujia toimittava sekä johdon valmennuksia ja neuvonantajia tarjoava yritys. Eventrimin avulla saat keynote-puhujat räätälöidysti kaikentyyppisiin tilaisuuksiin isoista konferensseista, asiakasseminaareihin ja yritysten sisäisiin tapahtumiin LSB:n kattavasta kansainvälisestä verkostosta. Toimitamme keynote-puheenvuorot myös virtuaalisina online- ja muihin tapahtumiin. Verkostossamme on useita tuhansia korkeatasoisia huippuluennoitsijoita ajankohtaisteemoista niin leadershipistä digitalisaatioon ja tekoälyyn kuin innovaatiosta strategiaan ja moniin muihin päivän polttaviin teemoihin. Eventrim auttaa sinua myös hankkimaan tasokkaat kansainväliset juontajat ja moderaattorit tapahtumiinne.

London Speaker Bureau edustaa monia maailman eturivin poliitikkoja, yritysjohtajia, yrittäjiä, ekonomisteja sekä liikkeenjohdon ajattelijoita. Olemme tuoneet yhteistyössä LSB:n kanssa jo vuodesta 2005 lähtien Suomeen monia maailman johtavia liikkeenjohdon ajattelijoita ja yritysjohtajia kuten mm. Jack Welch, C.K. Prahalad, Gary Hamel, Costas Markides, Jeroen van der Veer, Haiyan Wang, Anil K. Gupta ja Ian Goldin.

Vuosittain London Speaker Bureau välittää huippupuhujia noin 3000 tapahtumaan yli 70 maassa. LSB on toimittanut puhujia jo reilusti yli 30 000 tapahtumaan ympäri maailmaa. Meillä on todella kattava tietämys ja asiantuntemus kansainvälisistä puhujista erilaisiin tapahtumiin ja asiakastarpeisiin.

Koronakriisin tuomat haasteet ja online-tapahtumat

Koronakriisi haastaa monen yrityksen kyvyn selviytyä ja on iskenyt voimakkaasti useille toimialoille. Toimitamme keynote-puheenvuorot myös virtuaalisesti webinaareihin sekä online- ja muihin tapahtumiin laajasta globaalista puhujaverkostostamme. Oli sitten kyse Aasiasta, Euroopasta tai USA:sta toteutetusta keynotesta. Meillä on laaja ja pitkäaikainen kokemus livestriimatuista ja virtuaalisista keynote-esityksistä vuosien varrelta ympäri maailmaa. Voimme tarjota lukuisia huippuasiantuntijoita puhujiksi, joilla on kokemuksia ja arvokkaita näkemyksiä koronakriisiin liittyvistä ajankohtaisteemoista – kuten kriisien hallinnasta ja johtamisesta, selviytymisestä ja resilienssistä sekä varautumisesta kriisin jälkeiseen aikaan. Vastaa koronakriisin tuomiin haasteisiin. Lue lisää palveluistamme ja puhujistamme webinaareihin ja virtuaalisiin tapahtumiin. Tutustu ajankohtaisteemoihin ja London Speaker Bureaun haluttuihin keynote-puhujiimme online-tapahtumiin ja webinaareihin.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään tapahtumaasi, tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan puhujan. E-mail: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-733 9829

Tutustu keynote-puhujiin LSB:n verkkosivulla eri teemoista ja kategorioista.

Business & Management   Economics & Finance   Cities & Environment   Future & Technology

Government & Politics   Innovation & Creativity   Leadership & Motivation   Society & Education

London Speaker Bureaun uniikissa globaalissa puhujaverkostossa on tuhansia huippupuhujia ulottuvillasi. Eventrim auttaa sinua löytämään juuri tapahtumaasi ja budjettiisi sopivan kansainvälisen puhujan. Tuomme uusia elämyksiä, oivalluksia ja arvokkaita näkemyksiä kohderyhmillesi ja autamme sinua erottautumaan markkinoilla.

Puhujaverkostostostamme löytyy lukuisia maailman johtavia liikkeenjohdon ajattelijoita Michael E. Porterista Renée Mauborgneen ja Lynda Grattoniin, huippuyritysjohtajia ja hallitusten neuvonantajia Tony Fernandesista Howard Schultziin ja Paul Polmaniin, maailmankuuluja bestseller-kirjailijoita kuten Yuval Noah Harari, maailman parhaita entisiä huippu-urheilijoita Usain Boltista Jonathan Edwardsiin ja Martina Navratilovaan, johtavia teknologia- ja kyberturvallisuusasiantuntijoita Andrew McAfeesta Ray Kurzweiliin ja Kevin Mitnickiin, tekoälyeksperttejä ja futuristeja Rumman Chowdhurystä Sophie Hackfordiin ja Jim Carrolliin. Sekä entisiä eturivin poliitikkoja kuten mm. José Manuel Barroso, Jean-Claude Juncker, Helle Thorning-Schmidt ja Fredrik Reinfeldt. Johtavia asiakaskokemusasiantuntijoita kuten Ken Hughes ja Michaela Merk. Tuhansista muista globaalin verkostomme korkeatasoisista keynote-nimistä puhumattakaan, jotka sopivat erikokoisiin seminaareihin, konferensseihin ja yritystapahtumiin.

Kaikki arvostetun maailman johtavien liikkeenjohdon ajattelijoiden uusimman Thinkers50 2019 ranking-listan top 3 -ajattelijat kuuluvat globaaliin puhujaverkostoomme. Eli INSEADin strategiaprofessorit Renée Mauborgne & W. Chan Kim, strategisen johtamisen neuvonantaja Roger Martin sekä Harvard Business Schoolin johtamisprofessori Amy Edmondson.

Keynote Speaker Topics & Keynote Speaker Categories

Top 10 keynote-puhujat

Olemme koonneet tueksesi kysyttyjä kansainvälisiä puhujia London Speaker Bureaun top 10 -listauksiin eri ajankohtaisaiheista. Tutustu tarkemmin suosittuihin top 10 puhujiin ympäri maailmaa kuumista bisnesteemoista:

Tutustu haluttuihin ekspertteihimme pandemiasta ja sen vaikutuksista.

Executive Learning Masterclasses -valmennukset

London Speaker Bureaun Executive Learning Masterclasses -valmennukset auttavat organisaatiotasi pysymään kehityksen kärjessä. Näissä workshopeissa pääset pidempään ja syvempään vuoropuheluun huippuasiantuntijoidemme kanssa. Tutustu huippuasiantuntijoidemme vetämiin räätälöitäviin valmennustilaisuuksiin strategiasta innovaatioon, leadershipiin ja muutoksen johtamiseen ja muihin ajankohtaisteemoihin. Lue lisää Executive Learning Masterclasses -valmennuksista.

Etsitkö huippupuhujaa seuraavaan tapahtumaasi?

Kohtaa huomisen bisneshaasteet jo tänään. Eventrim auttaa sinua löytämään ja räätälöimään tarpeisiisi, tilaisuuteesi ja budjettiisi sopivan keynote-puhujan. Varaa korkeatasoinen puhuja tapahtumaasi ja ota yhteyttä Eventrimiin.

Lähetä sähköpostia
Soita meille +358-40-7339829