Palvelut

Eventrim on kansainvälinen puhujatoimisto. Tarjoamme korkealaatuista sisältöä ja toimitamme kansainvälisiä keynote-puhujia ja johdon valmentajia kaikentyyppisiin tapahtumiin ja seminaareihin. Voimme toimittaa keynote-puheenvuorot myös virtuaalisina ja live-striimattuna erityyppisiin online-tapahtumiin, webinaareihin ja verkkokokouksiin sekä muihin tapahtumiin niin Aasiasta, Euroopasta kuin USA:sta. Toimimme joustavasti kulloisenkin asiakatarpeen mukaan. Voimme tarjota sisältöä kokonaisvaltaisemmin tai kohdistetusti täsmätarpeisiin. Autamme organisaatioita erottautumaan tapahtumilla, menestymään muutoksessa sekä pysymään kansainvälisen kehityksen kärjessä. Asiakaskuntaamme kuuluu kattavasti niin top 500 suurinta yhtiöitä eri toimialoilta, asiantuntija- ja kasvuyrityksiä, korkeakouluja ja julkishallinnon organisaatioita, seminaaribisneksen ja koulutusalan yrityksiä kuin tapahtumatoimistoja.

Eventrim toimii tiiviissä yhteistyössä London Speaker Bureaun (LSB) kanssa integroidusti osana LSB:n pohjoismaista tiimiä. Tuomme maailman johtavan puhujatoimiston osaamisen ja asiantuntemuksen kansainvälisiltä puhujamarkkinoilta ulottuvillesi yhdistettynä paikallistuntemukseen. London Speaker Bureaun kattavasta kansainvälisestä verkostosta löytyy korkeatasoisia kansainvälisiä puhujia sekä johdon valmentajia ja neuvonantajia ajankohtaisteemoista niin leadershipistä digitalisaatioon ja asiakaskokemukseen kuin keinoälystä innovaatioon ja strategiaan sekä motivaatiopuhujiin ja monista muista teemoista. Puhujavaihtoehtoja on kaikentyyppisiin tapahtumiin ja erityyppisiin budjetteihin.

Palvelu- ja osaamisalueemme ovat:

Sisällön rakentaminen ja kansainvälisten keynote-puhujien välittäminen London Speaker Bureaun (LSB) verkostosta. Toimitamme keynote-puheenvuorot myös virtuaalisina erilaisiin tapahtumiin:

  • Johdon seminaarit ja asiakastapahtumat
  • Julkiset liikkeenjohdon seminaarit, konferenssit ja muut bisnestapahtumat
  • Messut ja kongressitapahtumat
  • Yritysten sisäiset seminaarit, strategiapäivät ja muut tapahtumat johdolle ja henkilöstölle
  • Kansainväliset juontajat ja moderaattorit tapahtumiinne 

London Speaker Bureaun räätälöitävät Executive Learning Masterclasses -valmennukset yritysten johdolle sekä henkilöstölle ja johdon valmentajien välittäminen yritysten koulutustilaisuuksiin

  • Online-tapahtumat, webinaarit sekä muut verkkotapahtumat ja -kokoukset. Lue lisää palveluistamme ja puhujistamme virtuaalisiin tapahtumiin. Tutustu ajankohtaisteemoihin ja London Speaker Bureaun haluttuihin keynote-puhujiimme online-tapahtumiin ja webinaareihin. 

 Boardroom Advisory  johtoryhmille ja hallituksille

  • Neuvonantoa ja sparrausta johtoryhmille ja hallituksille liikkeenjohdon ja politiikan huipulta London Speaker Bureaun kansainvälisestä verkostosta

• Yritysten tapahtumien sisällön rakentamisen terävöittäminen ja kehittäminen

Hyödynnä sinäkin tuhansia huippupuhujia kattavan globaalin verkostomme suomat mahdollisuudet! Tapahtumatarpeidesi ymmärrys on meille kaiken a ja o. Saat vaivattomasti ja ketterästi palvelua räätälöitynä juuri tarpeidesi mukaan, jotta löydämme tapahtumaasi sopivan parhaan mahdollisen sisältöratkaisun ja puhujavaihtoehdon. Virtuaalisesti tai livenä.