Kokemus, referenssejä & miksi Eventrim?

• Lukuisia kansainvälisten keynote-puhujien toimeksiantoja top 100 & top 500 suurinta yrityksille eri toimialoilta, Big4- ja eri alojen asiantuntijayhtiöille, julkishallinnon organisaatioille, seminaaribisneksen ja koulutusalan yhtiöille sekä tapahtumatoimistoille.

•  Maailman johtavien liikkeenjohdon ajattelijoiden, entisten huippupoliitikkojen ja yritysjohtajien kuten mm. Michael E. Porterin, Jack Welchin, Gary Hamelin, CK Prahaladin, Anil K. Guptan, Haiyan Wangin, Jeroen van der Veerin, Costas Markidesin, Fredrik Reinfeldtin, Helle Thorning-Schmidtin, Ian Goldinin ja Paul Polmanin toimittaminen asiakasyrityksille ja -organisaatioille Suomessa ja Pohjoismaissa yhteistyössä London Speaker Bureaun (LSB) kanssa v. 2005-2023.

• Lukuisat tunnetut kansainväliset yritykset kuten mm. Barclays, EY, Microsoft, Facebook, Google, KPMG, Ikea, Tesco, Siemens, Procter & Gamble, ABB, Unilever, PwC ja monet muut ovat buukanneet puhujia London Speaker Bureaun globaalista verkostostamme. Vuosittain olemme toimittaneet puhujia globaalista verkostostamme lähes 3000 tapahtumaan 90 maassa. Yli 800 asiakasorganisaatiota ja -yritystä ympäri maailmaa luottaa vuosittain LSB:n osaamiseemme.

• Pitkä lähes 30 vuoden kokemus kansainvälisten keynote-puhujien hankkimisesta bisnestapahtumiin Suomessa & kansainvälisiin ja pohjoismaisiin konferensseihin ja tapahtumiin. Yli 350 johdettua ja toteutettua tapahtuma- ja seminaariprojektia.

• KPMG:n johtamis- ja strategiateemaisten Michael E. Porter-, Jack Welch-, Gary Hamel-, CK Prahalad & Garry Kasparov –gurutapahtumien toteutus menestyksekkäästi.

• KPMG:n tapahtumatoiminnan ja -ryhmän johtaminen v.2010-2016 – KPMG:llä vuosittain n. 250 tapahtumaa.

• Monimuotoinen sponsorointiyhteistyö Ateneumin kanssa. KPMG:n kutsuvieras- ja seminaaritapahtumissa Ateneumissa käynyt yli 11 000 kävijää.

• Lähes 100 toteutettua ja johdettua liikkeenjohdon konferenssi-, seminaari- ja workshop-projektia strategiasta, johtamiseen, suorituskyvyn parantamiseen ja talouden ohjaukseen IIR:n Suomen ja Pohjoismaiden toiminnoissa.