Kimmo Niku
Toimitusjohtaja, Eventrim Oy

Eventrimin toimitusjohtaja ja perustaja Kimmo Niku on pitkän linjan kokenut markkinoinnin ja tapahtumatoiminnan ammattilainen. Aiemmin Kimmo vastasi asiantuntijayhtiö KPMG:n markkinoinnista, tapahtumatoiminnasta ja sponsoroinnista Suomessa vuosina 1998–2016. Kimmon intohimona ovat tapahtumat. Hänellä on pitkä jo yli 26 vuoden kokemus tapahtumamarkkinoinnista kansainvälisissä organisaatioissa ja yli 18 vuoden kokemus asiantuntijapalveluiden markkinoinnista ja sponsoroinnista. Hän toimi myös hallituksen jäsenenä Sponsorointi- ja Tapahtumamarkkinointi ry:ssä vuosina 2014-2017.

Kimmo on ollut mukana johtamassa ja toteuttamassa yli 350 tapahtuma-/seminaarihanketta liikkeenjohdon seminaareista, kutsuvieras- ja henkilöstötilaisuuksiin, yhtiön vuosijuhliin, gurutapahtumiin ja kansainvälisiin konferensseihin. Hän on tuonut kansainvälisiä keynote-puhujia Suomeen ja Pohjoismaisiin tapahtumiin jo 1990-luvun alusta lähtien. Ja hän on toimittanut Eventrimin vetäjänä lukuisia keynote-puhujia niin top 500 suurinta yhtiöiden, tapahtumatoimistojen, seminaari- ja koulutusalan yritysten kuin julkishallinnon organisaatioiden järjestämiin tapahtumiin. London Speaker Bureaun kanssa hän on tehnyt yhteistyötä jo  v. 2005 lähtien ja on tuonut Suomeen mm. maailman johtavia liikkeenjohdon ajattelijoita, eturivin yritysjohtajia, futuristejä, huippuekonomistejä sekä teknologia-asiantuntijoita.

Aiemmin Kimmo toimi v. 1990–98 IIR Finland Oy:n ja IIR Sverige Ab:n palveluksessa vastaten liikkeenjohdon seminaarien sekä pohjoismaisten konferenssien toteutuksesta ja johtamisesta Suomessa ja Ruotsissa.

”Kimmo on todellinen pitkän linjan tapahtumatoiminnan huippuammattilainen. Hän on toteuttanut ja johtanut suurella sydämmellä ja ammattitaidolla menestyksekkäästi KPMG:n monia merkittäviä tapahtumaprojekteja yritysjohdon päättäjille. Näihin ovat kuuluneet mm. jo perinteeksi muodostuneet Yritysjohdon taideillat Ateneumissa, guruseminaarit maailman johtavien liikkeenjohdon ajattelijoiden kanssa Michael Porterista Jack Welchiin sekä monet muut yritys- ja talousjohdon kutsuvierasseminaarit ja ‑tapahtumat. Suosittelen häntä lämpimästi.”

Sixten Nyman, toimitusjohtaja (2003–2008) & hallituksen puheenjohtaja (2009–2016), KPMG Oy Ab