Kimmo Niku2018-01-22T15:44:53+00:00

Kimmo Niku
Toimitusjohtaja, Eventrim Oy

Eventrimin toimitusjohtaja ja perustaja Kimmo Niku on pitkän linjan kokenut markkinoinnin ja tapahtumatoiminnan ammattilainen. Kimmo vastasi asiantuntijayhtiö KPMG:n markkinoinnista, tapahtumatoiminnasta ja sponsoroinnista Suomessa vuosina 1998–2016. Kimmon intohimona ovat tapahtumat. Hänellä on pitkä jo yli 26 vuoden kokemus tapahtumamarkkinoinnista ja yli 18 vuoden kokemus asiantuntijapalveluiden markkinoinnista ja sponsoroinnista. Maaliskuun lopusta 2017 alkaen Kimmo on aloittanut tapahtuma-alan yrittäjänä. Hän toimi myös hallituksen jäsenenä Sponsorointi- ja Tapahtumamarkkinointi ry:ssä vuosina 2014-2017.

Kimmo on ollut mukana johtamassa ja toteuttamassa yli 350 tapahtuma-/seminaarihanketta liikkeenjohdon seminaareista, kutsuvierastilaisuuksiin, konsertteihin, yhtiön vuosijuhliin, kulttuuri- ja henkilöstötapahtumiin, gurutapahtumiin, lehdistötilaisuuksiin ja kansainvälisiin konferensseihin.

Aiemmin Kimmo on toiminut vuosina 1990–1998 IIR Finland Oy:n ja IIR Sverige AB:n palveluksessa vastaten niin liikkeenjohdon seminaarien kuin pohjoismaisten konferenssien toteutuksesta ja johtamisesta sekä Suomessa että Ruotsissa.

”Kimmo on todellinen pitkän linjan tapahtumatoiminnan huippuammattilainen. Hän on toteuttanut ja johtanut suurella sydämmellä ja ammattitaidolla menestyksekkäästi KPMG:n monia merkittäviä tapahtumaprojekteja yritysjohdon päättäjille. Näihin ovat kuuluneet mm. jo perinteeksi muodostuneet Yritysjohdon taideillat Ateneumissa, guruseminaarit maailman johtavien liikkeenjohdon ajattelijoiden kanssa Michael Porterista Jack Welchiin sekä monet muut yritys- ja talousjohdon kutsuvierasseminaarit ja ‑tapahtumat. Suosittelen häntä lämpimästi.”

Sixten Nyman, toimitusjohtaja (2003–2008) & hallituksen puheenjohtaja (2009–2016), KPMG Oy Ab