Kimmo Niku
Toimitusjohtaja, Eventrim Oy

Eventrimin toimitusjohtaja ja perustaja Kimmo Niku on pitkän linjan kokenut markkinoinnin ja tapahtumatoiminnan ammattilainen. Aiemmin Kimmo vastasi asiantuntijayhtiö KPMG:n markkinoinnista, tapahtumatoiminnasta ja sponsoroinnista Suomessa vuosina 1998–2016. Kimmon intohimona ovat tapahtumat. Hänellä on pitkä jo yli 26 vuoden kokemus tapahtumamarkkinoinnista kansainvälisissä organisaatioissa ja yli 18 vuoden kokemus asiantuntijapalveluiden markkinoinnista ja sponsoroinnista. Hän toimi myös hallituksen jäsenenä Sponsorointi- ja Tapahtumamarkkinointi ry:ssä vuosina 2014-2017.

Kimmo on ollut mukana johtamassa ja toteuttamassa yli 350 tapahtuma-/seminaarihanketta liikkeenjohdon seminaareista, kutsuvieras- ja henkilöstötilaisuuksiin, vuosijuhliin, gurutapahtumiin ja kansainvälisiin konferensseihin. Hän on tuonut kansainvälisiä keynote-puhujia Suomeen ja pohjoismaisiin & kansainvälisiin tapahtumiin jo 1990-luvun alusta lähtien. Eventrimissä olemme toimittaneet lukuisia keynote-puhujia niin top 500 suurinta yhtiöiden, tapahtumatoimistojen, seminaari- ja koulutusalan yritysten kuin julkishallinnon organisaatioiden tapahtumiin. London Speaker Bureaun kanssa yhteistyömme on alkanut jo v. 2005 ja Kimmo on tuonut Suomeen mm. maailman johtavia liikkeenjohdon ajattelijoita, eturivin yritysjohtajia, futuristejä, huippuekonomistejä ja teknologia-asiantuntijoita.

Eventrim toimii integroidusti tiiviissä yhteistyössä osana London Speaker Bureaun pohjoismaista tiimiä. Yhteistyössä kanssamme saat käyttöösi kattavan globaalin asiantuntemuksemme kansainvälisistä puhujista ja paikallistuntemuksemme erilaisiin tapahtumiin ja asiakastarpeisiin. Vuosittain toimitamme puhujia noin 3000 tapahtumaan 90 maassa ympäri maailmaa globaalista verkostostamme.

Pitkän linjan tapahtuma-alan ja -markkinoinnin ammattilaisena Kimmo ymmärtää korkealaatuisten ja menestyksekkäiden tapahtumien järjestämisen haasteet ja vaatimukset. Hän uskoo toimivaan mutkattomaan yhteistyöhön asiakkaiden kanssa löytääkseen sinulle tapahtumasi teemoihin, tarpeisiin ja budjettiisi sopivan korkeatasoisen puhujan. Ja jotta tapahtumasi avaa uusia näkemyksiä sekä tuottaa inspiroivia, vaikuttavia ja mielenpainuvia elämyksiä kohderyhmällesi.

”Kimmo on todellinen pitkän linjan tapahtumatoiminnan huippuammattilainen. Hän on toteuttanut ja johtanut suurella sydämmellä ja ammattitaidolla menestyksekkäästi KPMG:n monia merkittäviä tapahtumaprojekteja yritysjohdon päättäjille. Näihin ovat kuuluneet mm. jo perinteeksi muodostuneet Yritysjohdon taideillat Ateneumissa, guruseminaarit maailman johtavien liikkeenjohdon ajattelijoiden kanssa Michael Porterista Jack Welchiin sekä monet muut yritys- ja talousjohdon kutsuvierasseminaarit ja ‑tapahtumat. Suosittelen häntä lämpimästi.”

Sixten Nyman, toimitusjohtaja (2003–2008) & hallituksen puheenjohtaja (2009–2016), KPMG Oy Ab