Yritysesittely2018-10-04T07:15:49+00:00

Yritysesittely

Eventrim Oy on johdon seminaareihin ja valmennuksiin, yritystapahtumiin sekä keynote-puhujien tarjontaan erikoistunut asiantuntijayritys.

Tarjoamme korkealaatuista osaamista ja kansainvälisiä keynote-puhujia johdon seminaarien, konferenssien, kutsuvierastilaisuuksien sekä yritystapahtumien sisällön toteutukseen.

Teemme tiivistä yhteistyötä kumppaniverkoston kanssa. Eventrim toimii virallisena kumppanina ja yhteistyössä London Speaker Bureaun kanssa, joka on johtava globaali keynote-puhujia ja yritysjohdon valmennustilaisuuksia tarjoava yritys.

Eventrimin lähtökohtana on aina asiakkaan toiminnan ja tarpeiden ymmärtäminen. Tältä pohjalta autamme asiakkaitamme toteuttamaan korkeatasoisia ja elämyksellisiä tapahtumia.

Tuotamme rautaista sisältöä sekä uusia oivalluksia, tietoa ja näkemyksiä kohdeyleisöllesi ja liiketoimintasi tueksi. Tapahtumaelämyksiä unohtamatta – jo yli 27 vuoden kokemuksella. Intohimolla ja taidolla.

Eventrim auttaa organisaatiotasi erottautumaan tapahtumilla, uudistumaan sekä pysymään kehityksen aallonharjalla. Haluathan varmistaa, että yrityksesi kohtaa menestyksekkäästi muutoksen. Huomisen menestys luodaan tänään.

Eventrim on perustettu vuonna 2017.