Jim Carroll lukeutuu maailman johtaviin futuristeihin ja ekspertteihin globaaleista trendeistä ja innovaatiosta. Carroll on puhunut mm. tulevaisuudesta, muutoksesta ja kasvusta jo yli 2 milj. kuulijalle ympäri maailmaa. Tässä ajankohtaisartikkelissa Jim Carroll pureutuu tekoälyn soveltamisen haasteisiin ja hyödyntämiseen.

Globaalien trendien ekspertti Jim Carroll pureutuu tekoälyn soveltamishaasteisiin

Jim Carroll lukeutuu maailman johtaviin futuristeihin ja ekspertteihin globaaleista trendeistä ja innovaatiosta. Carroll on puhunut mm. tulevaisuudesta, muutoksesta ja kasvusta jo yli 2 milj. kuulijalle ympäri maailmaa. Hänen vaikuttavaan asiakasreferenssilistaan kuuluvat mm. Maailmanpankki, Volvo, NASA, the Walt Disney Company, the Wall Street Journal, Microsoft, Johnson & Johnson, DuPont ja monet muut.

Carroll on tunnettu hyvin energisistä, räätälöidyistä ja tutkimustietoon perustuvista syväluotaavista keynoteistaan, jotka toimivat niin intiimeille 50 hengen kuin 5000 hengen megayleisöille. Hänen merkkiteos on mm. ”Now What?: Reinvention and the Role of Optimism in Finding Your New Future.”

Tässä ajankohtaisartikkelissa Jim Carroll pureutuu tekoälyn soveltamisen haasteisiin ja hyödyntämiseen. Hän nostaa strategian keskiöön ja toteaa osuvasti ”Focus on the strategy, not the technology.” Carroll haastaa johtajia arvioimaan syvemmin tekoälyn tuomia strategisia ja disruptiivisia vaikutuksia omalle toimialalleen. Ja muistuttaa, että tekoälyvallankumouksen dramaattisimmat muutokset tapahtuvat lyhyellä tähtäyksellä yleensä teknologiayrityksissä ei toimialojen valtavirrassa. Carroll on huolissaan tekoälysovellusten riskeistä ja väärinkäytöksistä ja kehottaa luoman uuden viitekehyksen yritysten riskienhallintaan. 

Lue Carrollin artikkeli ”What Do Organisations Need to Think About Regarding AI”. Tutustu tarkemmin Jim Carrolliin. Lisätietoja ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-7339829.