Eettisen ja vastuullisen tekoälyn pioneeri Dr. Rumman Chowdhury kuuluu globaalisti halutuimpiin puhujiimme.​ Hän on toiminut aiemmin mm. Twitterin tekoälyn etiikasta vastaavana johtajana ja ja Accenturen vastuullisen tekoälyn globaalina johtajana. Tutustu Rumman Chowdhuryyn ja katso hänen päivän polttava haastattelu tekoälystä.

Tekoälypioneeri Rumman Chowdhuryn ajankohtaishaastattelu

Eettisen ja vastuullisen tekoälyn pioneeri Dr. Rumman Chowdhury kuuluu globaalisti halutuimpiin puhujiimme.​Chowdhury on toiminut aiemmin mm. Twitterin tekoälyn etiikasta vastaavana johtajana ja ja Accenturen vastuullisen tekoälyn globaalina johtajana. Hän toimii nyt toimitusjohtajana perustamassaan Human Intelligence -organisaatiossa, joka auttaa asiakkaitaan mm. luomaan eettisiä tekoälyratkaisuja. Talouslehti Forbes on nimennyt Chowdhuryn niiden Top 5 ekspertin joukkoon, jotka muokkaavat tekoälyn tulevaisuuttamme.

Chowdhury pureutuu haastattelussaan mm. tekoälyyn liittyviin riskeihin ja vinoumiin sekä työn tulevaisuuteen. Hän kumoaa monia tekoälyvallankumouksen myyttejä. Ja puntaroi moraalisen päätöksenteon ulkoistamiseen liittyviä ongelmia, jota vastaan tulee taistella. Rumman korostaa lisäksi ihmislähtöisyyttä sekä hallitusten ja yritysten roolia eettisten ja vastuullisten tekoälyratkaisujen kehittämisessä. Katso hänen haastattelu.

Rumman Chowdhury keynote-puhujaksi tulevaan tapahtumaanne? Lue lisää Rumman Chowdhurystä. Lisätietoja ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. +358-(0)40-7339829.