Yritysesittely 2018-09-20T06:57:22+00:00

Yritysesittely

Eventrim Oy on johdon seminaareihin ja valmennuksiin, yritystapahtumiin sekä keynote-puhujien tarjontaan erikoistunut asiantuntijayritys.

Tarjoamme korkealaatuista osaamista, sisältöä ja projektijohtamista johdon seminaarien, konferenssien, kutsuvierastilaisuuksien sekä yritystapahtumien toteutukseen.

Teemme tiivistä yhteistyötä kumppaniverkoston kanssa. Eventrim toimii virallisena kumppanina ja yhteistyössä London Speaker Bureaun kanssa, joka on johtava globaali keynote-puhujia ja yritysjohdon valmennustilaisuuksia tarjoava yritys.

Eventrimin lähtökohtana on aina asiakkaan toiminnan ja tarpeiden ymmärtäminen. Tältä pohjalta tuotamme yhteistyössä korkeatasoisia ja elämyksellisiä tapahtumia.

Tarjoamme rautaista sisältöä sekä uusia oivalluksia, tietoa ja näkemyksiä kohdeyleisöllesi ja liiketoimintasi tueksi. Tapahtumaelämyksiä unohtamatta – jo yli 27 vuoden kokemuksella. Intohimolla ja taidolla.

Eventrim auttaa organisaatiotasi erottautumaan tapahtumamarkkinoinnilla sekä pysymään kehityksen aallonharjalla. Autamme yritystäsi uudistumaan ja kohtaamaan muutoksen. Huomisen menestys luodaan tänään.

Eventrim on perustettu vuonna 2017.