Yritysesittely 2017-03-30T05:04:55+00:00

Yritysesittely

Eventrim Oy on johdon seminaareihin, yritysten tapahtumiin sekä keynote-puhujien tarjontaan erikoistunut asiantuntijayritys.

Tarjoamme korkealaatuista osaamista, sisältöä ja projektijohtamista johdon seminaarien, konferenssien, kutsuvierastilaisuuksien sekä yritys- ja kulttuuritapahtumien toteutukseen.

Teemme tiivistä yhteistyötä kumppaniverkoston kanssa. Eventrim toimii virallisena kumppanina ja yhteistyössä London Speaker Bureaun kanssa, joka on johtava globaali keynote-puhujia ja yritysjohdon valmennustilaisuuksia tarjoava yritys.

Eventrimin lähtökohtana on aina asiakkaan toiminnan ja tarpeiden ymmärtäminen. Tältä pohjalta tuotamme yhteistyössä korkeatasoisia ja elämyksellisiä tapahtumia.

Tarjoamme rautaista sisältöä sekä uusia oivalluksia, tietoa ja näkemyksiä kohdeyleisöllesi ja liiketoimintasi tueksi. Tapahtumaelämyksiä unohtamatta – jo yli 26 vuoden kokemuksella. Intohimolla ja taidolla.

Eventrim auttaa organisaatiotasi erottautumaan tapahtumamarkkinoinnilla sekä pysymään kehityksen aallonharjalla. Huomisen menestys luodaan tänään.

Tapahtumamarkkinointiyritys Eventrim on perustettu vuonna 2017.