Dr. Eliza Filby on eri työntekijäsukupolvien ekspertti vailla vertaa. Filbyn uraa-uurtava tutkimustyö ja asiantuntemus kattaa kaikki sukupolvet ”Baby Boomereista” Z-sukupolveen. Tässä London Speaker Bureaun erikoishaastattelussa Eliza Filby avaa perustavanlaatuista tutkimustyötään mm. Milenniaaleista sekä Z-sukupolvesta ja heidän arvoistaan.

Keskiössä monisukupolviekspertti Dr. Eliza Filby

Dr. Eliza Filby on eri työntekijäsukupolvien ekspertti vailla vertaa. Filbyn uraa-uurtava tutkimustyö ja asiantuntemus kattaa kaikki sukupolvet ”Baby Boomereista” Z-sukupolveen ja Alfa-sukupolveen. Eri sukupolvien preferenssien, käyttäytymisen ja arvojen muutosten ymmärtäminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan COVID-19 -pandemian jälkivaikutusten arvioinnissa.

Filby auttaa yrityksiä ymmärtämään miten yhteiskunta on muuttumassa sekä miten eri sukupolvien preferenssit ovat kehittyneet kuluttajina, kansalaisina ja työntekijöinä korona-aikana. Hän auttaa myös yrityksiä johtamaan paremmin eri sukupolvia organisaatioissaan. Filbyn erikoisteemohin kuuluu mm. työn tulevaisuus, COVID-19 -pandemian vaikutukset eri sukupolviin ja kuluttajatrendien muutokset, monisukupolvisten työyhteisöjen johtaminen hybridityöskentelyn aikakaudella sekä diversiteetti.

Tässä London Speaker Bureaun erikoishaastattelussa Eliza Filby avaa perustavanlaatuista tutkimustyötään mm. Milenniaaleista sekä Z-sukupolvesta ja heidän arvoistaan. Hän painottaa vahvasti myös diversiteetin tärkeyttä ja hyödyntämisestä monisukupolvisissa työyhteisöissä. Ja korostaa sitä, miten tärkeää yritysten on ymmärtää monisukupolvisen työyhteisön erilaiset arvot ja motivaatiotekijät. Katso Filbyn oheinen haastatteluvideo. Lue lisää Eliza Filbystä.

Lisätietoja Eliza Filbystä ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040 7339829