Luovuusekspertti Jason Bevanilla on takanaan pitkä ura Warner Bros Entertainmentin palveluksessa. Hän on toiminut niin yhtiön EMEA-alueen markkinointijohtajana kuin Warner Bros -studioiden luovuuden kehittämisestä vastaavana johtajana. Bevan on ollut toteuttamassa ja markkinoimassa monia ikonisia elokuvia ja on tehnyt yhteistyötä monien legendaaristen elokuvaohjaajien ja näyttelijöiden kanssa.

Warner Bros -studioiden luovuusekspertti Jason Bevanin haastattelu

Jason Bevanilla on takanaan 16-vuotinen ura Warner Bros Entertainmentin palveluksessa. Hän on toiminut niin yhtiön EMEA-alueen markkinointijohtajana kuin Warner Bros -studioiden luovuuden kehittämisestä vastaavana johtajana. Bevan on ollut toteuttamassa ja markkinoimassa monia ikonisia elokuvia Harry Potterista, Jokeriin, Aquamaniin ja Tenetiin.

Bevan on tehnyt yhteistyötä monien legendaaristen elokuvaohjaajien ja näyttelijöiden kanssa. Nyt hän toimii perustamansa Content Creator -studioiden toimitusjohtajana. Bevan on niin ikään kysytty keynote-puhuja ja hän esiintyy jatkuvasti alan johtavilla areenoilla, kuten mm. Cannes Lions -festivaaleilla. Hän valottaa keynoteissaan mm. elokuva-alan ja viihdebisneksen arvokkaita oppejaan yhteistyöstä alan luovimpien ammattilaisten kanssa. Ja kertoo miten ja millä tekniikoilla voi ruokkia ja kehittää luovuutta ja edistää innovaatiokulttuuria. Bevan auttaa myös yrityksiä ja yksilöitä hyödyntämään elokuvamaailman oppeja ja tekniikoita, jotta luovuus ja inspiroiva innovaatiokultuuri voivat kukoistaa eri organisaatioissa.

Bevanin mielestä luovuus on yksi tärkeimpiä taitoja pandemian jälkeisessä maailmassa. Oheisessa haastattelussa Bevan avaa mm. miksi luovuus on tärkeä juuri nyt ja mitä hän on oppinut elokuva-alan parhailta tekijöiltä sekä antaa vinkkejä luovuuden vapauttamiseen itse kullekin yksilölle. Katso Jason Bevanin erikoishaastattelu. Katso hänen TED Talk The Power of Iconic movies to Inspire innovation and creativity. Lue lisää Jason Bevanista.

Lisätietoja Jason Bevanista ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040 7339829