Huippusuorituskykyekspertti, johdon valmentaja & bestseller-kirjailija James Kerr oli vuoden 2022 kysytyin puhuja London Speaker Bureaun globaalissa verkostossamme. Hän on ollut yksi suosituimpia puhujiamme globaalisti jo monta vuotta peräjälkeen. Kerr on kuulu kiitellystä globaalista Legacy – 15 Lessons in Leadership” –bestselleristään.

Vuoden 2022 kysytyin puhuja – Suorituskykyekspertti James Kerr

Huippusuorituskykyekspertti, johdon valmentaja & bestseller-kirjailija James Kerr oli vuoden 2022 kysytyin puhuja globaalissa verkostossamme. Hän on yksi suosituimpia puhujiamme vuodesta toiseen.

James Kerr on kuulu globaalista Legacy”-bestselleristään, joka avaa Uuden-Seelannin kaksinkertaisen rubgyn MM-kultajoukkueen menestyksen salat. Ja hän naulaa samalla 15 osuvaa teesiä johtajuudesta. Kerr on mainio tarinankertoja, joka on vihkiytynyt niihin ominaisuuksiin ja tekijöihin joista huippusuorituskyky muodostuu niin huippu-urheilussa kuin bisneksessä.

Monet johtavat yritykset, huippujoukkueet ja armeijoiden erikoisjoukot ovat omaksuneet hänen oppejaan voittamisen kulttuurista ja asenteesta. Kerrin asiakkaina on ollut mm. F1-talleja, purjehduksen America’s Cupin tiimejä, valioliigajoukkueita kuten Manchester City, Google, Shell, Dyson ja Red Bull.

James Kerrin teemoihin kuuluvat mm. leadership, huipputiimien rakentaminen, resilienssi,  huippusuorituskyky, voittava yrityskulttuuri ja muutosjohtaminen. Kerr vetää myös workshopiamme High-Performance Team & Culture. Hänen viimeisin merkkiteos on ”Where the Earth Meets Sky”Kerrillä on nyt työn alla ”The Legacy Workbook” -teosjoka on jatkoa ”Legacy – 15 Lessons in Leadership” -bestsellerille. Katso Kerrin haastattelu. Lue lisää James Kerristä.

Lisätietoja & puhujatiedustelut James Kerristä: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-7339829