Futuristi ja johdon valmentaja Nick Jankel on kysytty muutosagentti ja keynote-puhuja. Jankel on perustamansa Switch on Leadership -konsulttiyhtiön toimitusjohtaja ja toimii neuvonantajana kansainvälisille yrityksille niiden transformaatioissa, kulttuurimuutoksissa ja muissa muutoshankkeissa. Katso hänen ajankohtaishaastattelu, jossa hän pureutuu mm. organisaatioiden transformaatioihin.

Valokeilassa transformaatioekspertti Nick Jankel

Futuristi ja johdon valmentaja Nick Jankel on kysytty muutosagentti ja keynote-puhuja. Jankel on perustamansa Switch on Leadership -konsulttiyhtiön toimitusjohtaja ja toimii neuvonantajana kansainvälisille yrityksille niiden transformaatioissa, kulttuurimuutoksissa ja muissa muutoshankkeissa.

Hänen konsulttiyhtiönsä on auttanut yli 100 000 johtajaa kehittämään johtamista ja navigoimaan muutoksessa. Jankeliin ovat luottaneet tunnetut yritykset kuten mm. Unilever, Microsoft, NIKE. LEGO ja Zalando. Jankel on pitänyt jo yli 1000 keynotea ympäri maailmaa. Hänen uusin merkkiteos on ”Now Lead the Change”. Jankelin erityisteemoihin kuuluvat mm. transformatiivinen ja kulttuurimuutosten johtaminen, digitransformaatiot ja tekoäly, innovaatio sekä tiimien huippusuorituskyky.

Jankel avaa haastattelussaan näkemyksiään organisaatioiden sopeutumisesta muutokseen ja navigointiin jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Ja pureutuu tekoälyvallankumoukseen ja tekoälyn hyödyntämiseen yrityksissä. Jankel haastaa myös johtajia olemaan uteliata ja avoimia muutokselle jatkuvassa epävarmuudessa sekä kuuntelemaan muutoksen signaaleja ympäristössään. Hän korostaa lisäksi yritysten toiminnan tarkoituksen merkitystä. Katso Jankelin haastattelu. Lue lisää Nick Jankelista.

Lisätietoja ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-7339829