Nina Schick on kansainvälisesti tunnustettu generatiivisen tekoälyn huippuasiantuntija. Schick on nyt päivän polttava keynote-nimi, kun generatiivinen tekoäly avaa mittavia mahdollisuuksia useilla aloilla. Hän toimii neuvonantajana Tamang Ventures -yhtiössään monille tekoäly- ja teknologiayrityksille ja auttaa yrityksiä muun muassa varautumaan tekoälyvallankumouksen tuomiin muutosvaikutuksiin.

Valokeilassa tekoälyn huippuasiantuntija Nina Schick

Nina Schick on kansainvälisesti tunnustettu generatiivisen tekoälyn huippuasiantuntija. Schick on nyt kysytty ja päivän polttava keynote-nimi, kun generatiivinen tekoäly avaa mittavia mahdollisuuksia useilla aloilla. Hän auttaa yrityksiä varautumaan tekoälyvallankumouksen tuomiin muutosvaikutuksiin sekä saavuttamaan generatiivisen tekoälyn tuomat taloudelliset hyödyt.

Schick toimii neuvonantajana Tamang Ventures -yhtiössään monille tekoäly- ja teknologiayrityksille. Hänen merkkiteos Deepfakes” on käännetty jo 5 kielelle. Schick on toiminut neuvonantajana myös mm. USA:n presidentti Joe Bidenille ja Naton ex-pääsihteeri Anders Fogh Rasmussenille. Hänen keynote-teemoihin kuuluvat mm. generatiivisen tekoälyn hyödyntäminen ja haasteet, yritysten transformaatio tekoälymaailmaan, deepfake-valevideot, digiluottamus ja globaali disinformaatiosota.

Schick on ennustanut, että 90% verkon sisällöstä luodaan jatkossa tekoälyn avulla v. 2025 mennessä. Tässä haastattelussa Schick paneutuu ChatGPT:n merkitykseen ja siihen miten tekoälyvallankumous muuttaa maailmaa ja ihmisten viestintää. Hän kertoo myös, miten yritykset voivat saavuttaa generatiivisen tekoälyn taloudelliset hyödyt ja kuinka deepfake-videot vaikuttavat ja vääristävät todellisuutta. Katso Schickin ajankohtaishaastattelu. Lue lisää Nina Schickistä.

Lisätietoja ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-7339829