Johdon valmentaja & leadership-fasilitaattori Jim Steele on yksi maailman kärkiasiantuntijoista suorituskyvystä liiketoiminnassa. Hänen oppejaan huippusuorituskyvyn saavuttamisesta ovat hyödyntäneet lukuisat tunnetut yritykset Disneystä Googleen ja Astra Zenecaan. Steeleltä on juuri ilmestynyt syyskuun lopussa odotettu uusi kirja ”Unashamedly Superhuman”.

Suorituskykyspesialisti Jim Steele & uusi ”Unashamedly Superhuman” -teos

Johdon valmentaja Jim Steele on yksi maailman kärkiasiantuntijoista suorituskyvystä liiketoiminnassa. Steele on auttanut asiakkaitaan ympäri maailmaa Euroopasta Lähi-itään USA:han yli 20 vuoden ajan kohottamaan suorituskykyä ja saavuttamaan kasvutavoitteensa. Hänen oppejaan huippusuorituskyvystä ovat hyödyntäneet lukuisat tunnetut yritykset Disneystä Googleen ja Astra Zenecaan.

Steele on vihkiytynyt erityisesti hyvinvoinnin merkitykseen huippusuorituskyvyn saavuttamisessa. Ja siihen miten menestyksekkäät yksilöt bisneksessä ja urheilussa voivat suoriutua jatkuvasti huipputasolla. Myös flow-tilan saavuttaminen ja ylläpitäminen on hänen erikoisalaa. Steele on tehnyt tiivistä yhteistyötä alan johtavien tutkijoiden ja teknologiayhtiöiden kanssa. Ja hän hyödyntää mm. aivotutkimuksen uusimpia tuloksia. Steele on myös karismaattinen ja kysytty keynote-puhuja, joka pureutuu käytännönläheisesti yritysten henkilöstön suorituskyvyn kohottamiseen ja optimointiin.

Jim Steeleltä on juuri ilmestynyt uusi kirja ”Unashamedly Superhuman – Harness Your Inner Power and Achieve Your Greatest Professional and Personal Goals”. Steele pohjautuu teoksessaan niin neurotieteen viimeisimpiin tutkimustuloksiin kuin johdon valmennuksen tunnustettuihin tekniikoihin. Ja tarjoaa meille oivan oppaan, keinot ja polun oman suorituskykymme maksimoimiseksi ja koko piilevän potentiaalimme vapauttamiseksi. Tutustu tarkemmin ”Unashamedly Superhuman” –teokseen. Katso Jim Steelen haastattelu. Lue lisää Jim Steelestä.

Lisätietoja & puhujatiedustelut Jim Steelestä: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-7339829.