London Speaker Bureaun blogisarjassa haastatellaan eri alojen johtavia asiantuntijoita ajankohtaisteemoista. Tässä blogissa haastateltavana on tanskalainen suorituskykyekspertti, bestseller-kirjailija ja FC Midtjyllandin puheenjohtaja Rasmus Ankersen, joka on kirjoittanut mm. bestsellerin  ”Hunger in Paradise – How to Save Success from Failure”.

Suorituskykyekspertti & jalkapallojohtaja Rasmus Ankersenin haastattelu

Tässä London Speaker Bureaun blogissa on polttopisteessä tanskalainen jalkapallojohtaja Rasmus Ankersen. Rasmus Ankersen on arvostettu suorituskykyekspertti, bestseller-kirjailija ja keynote-puhuja. Hän on myös menestyksekkään tanskalaisen jalkapalloseura FC Midtjyllandin puheenjohtaja sekä englantilaisen FC Brentfordin jalkapallojohtaja, joka on Mestaruussarjan kärkijoukkueita. Kumpikin joukkue lukeutuu maailman innovatiivisimpiin seuroihin big datan soveltamisessa valmentamiseen, päätöksentekoon ja toiminnan kehittämiseen mm. pelaajahankinnoissa. Ja he hyödyntävät pelitavoissaan vahvasti myös todennäköisyyksiä ja data-analytiikkaa.

Ankersen on kysytty keynote-nimi huippusuorituskyvystä ja big datasta. Hänen bestseller-teoksiin lukeutuu mm. ”Hunger in Paradise – How to Save Success from Failure”. Kirja pureutuu menestyvien organisaatioiden ”ikuisuushaasteeseen” – miten pysyä menestyksekkäänä sekä välttää ja puhkaista itsetyytyväisyyden tuoma kupla. Lue hänen erikoishaastattelu. Tutustu tarkemmin Rasmus Ankerseniin. Tutustu myös blogisarjamme muihin haastatteluihin.

Lisätietoja & puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-7339829.