London Speaker Bureaun blogisarjassa haastatellaan eri alojen johtavia asiantuntijoita ajankohtaisteemoista. Tässä blogissa haastateltavana on pitkän linjan diplomaatti ja Britannian entinen USA:n suurlähettiläs (2012-16) Sir Peter Westmacott. Westmacottilta ilmestyi helmikuun alussa odettu uutuusteos ”They Call it Diplomacy” – Forty Years of Representing Britain Abroad”.

Sir Peter Westmacottin erikoishaastattelu & ”They Call it Diplomacy” -teos

Tässä London Speaker Bureaun blogissa on haastateltavana pitkän linjan diplomaatti ja Britannian entinen USA:n suurlähettiläs (2012-16) Sir Peter Westmacott. Hän on haluttu kommentaattori ja keynote-puhuja mm. maailmanpolitiikasta, Euroopasta sekä kansainvälisistä ja transatlanttisista suhteista. Westmacottilla on takanaan huikea 40-vuotinen ura diplomaattina ympäri maailmaa ja hän ollut aiemmin Britannian suurlähettiläänä myös Ranskassa ja Turkissa.  Tätä nykyä Westmacott toimii niin hallitusammattilaisena kuin mm. neuvonantajana Chatham House -ajatushautomossa.

Sir Peter Westmacottin uutuusteos ”They Call it Diplomacy” – Forty Years of Representing Britain Abroad” on syväsukellus diplomatian ja kansainvälisen politiikan kiehtovaan maailmaan ja vetää yhteen hänen mittavan uransa ja kokemuksensa diplomaattina. Westmacott saa suitsutusta siitä, että hänellä on kyky nähdä kokonaiskuva ja huomioida niin taloudelliset, kulttuurilliset, polittiset ja turvallisuusnäkökohdat ratkaistessaan ongelmia maailmanpolitiikan koukeroissa. Westmacott on myös oiva ekspertti arvioimaan Joe Bidenin alkanutta presidenttikautta ollessaan suurlähettiläänä USA:ssa Barack Obaman toisella kaudella (2012-2016), jolloin Joe Biden oli varapresidentti.

Katso Sir Peter Westmacottin erikoishaastattelu. Tutustu tarkemmin ”They Call it Diplomacy”-teokseen. Lue lisää Sir Peter Westmacottista. Tutustu myös muihin blogisarjamme haastatteluihin.

Lisätietoja ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi040-73398