Bestseller-kirjailija R. Michael Andersonilla on takanaan kiehtova matka introvertista ohjelmoijasta teknologia-alan yrittäjäksi ja leadership-ekspertiksi. Hän on perustanut, skaalannut ja toteuttanut menestyksekkäästi exitin kolmessa softayrityksessä. Anderson on myös hyvin pidetty ja kysytty keynote-puhuja, kouluttaja ja erinomainen tarinankertoja.

R. Michael Andersonin haastattelu & ”Leading in the Next Normal” -bestseller

Bestseller-kirjailija R. Michael Andersonilla on takanaan kiehtova matka introvertista ohjelmoijasta teknologia-alan yrittäjäksi ja leadership-ekspertiksi. Hän on perustanut, skaalannut ja toteuttanut menestyksekkäästi exitin kolmessa softayrityksessä. Yksi näistä yrityksistä Radiant Technologies oli Inc 500 -listan nopeimmin kasvavia yhtiötä USA:ssa ja joka palkittiin arvostetulla ”The Best Place to Work” -palkinnolla. Anderson on saanut lisäksi ”The Social Entrepreneur of the Year” -palkinnon ja hänellä on mainio osaamistausta myös aivotutkimuksesta ja psykologiasta.

Anderson on hyvin pidetty ja kysytty keynote-puhuja, kouluttaja ja erinomainen tarinankertoja. Hän saa suitsutusta autenttisista ja rehellisistä keynoteistaan, joissa hän jakaa avoimesti kokemuksiaan niin epäonnistumisista kuin onnistumisista. Anderson on sparrannut eturivin yrityksiä Microsoftista Salesforceen nostamaan johtaminen uudelle tasolle. Hänen erikoisteemoihin kuuluvat mm. huipputiimien ja muutoksen johtaminen, resilienssi, tunneäly sekä etä- ja hybriditiimien johtaminen.

Andersonin viimeisin bestseller ”Leading in the Next Normal – A Guide to Buidling an Engaged, Resilient and Agile Virtual Workforce” on mitä ajankohtaisin. Anderson pureutuu pandemian tuomiin haasteisiin johtamisessa sekä siihen miten yritykset voivat navigoida ja johtaa paremmin henkilöstöä virtuaalisessa ja digitalisoituvassa ympäristössä. Hän antaa myös vastauksia siihen, miten johtajien tulee muuttaa ajattelutapojaan näissä haasteissa. Tutustu ”Leading in the Next Normal” -kirjaan. Katso Andersonin erikoishaastattelu. Lue lisää R. Michael Andersonista.

Lisätietoja Michael Andersonista ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040 7339829.