Professori Erin Meyer on yksi maailman johtavista asiantuntijoista sarallaan monikulttuuristen organisaatioiden johtamisesta. Hän on luonut käytännönläheisen ”The Culture Map” -lähestymistavan ja mallin, jossa hän tutkii kulttuureja kahdeksan eri ulottuvuuden kautta. Meyer esiintyi hiljattain Nordic Business Forumissa syyskuun lopussa.

Polttopisteessä monikulttuurisuusekspertti & professori Erin Meyer

Globaalin puhujaverkostomme kuulu monikulttuurisuusasiantuntija ja professori Erin Meyer esiintyi Nordic Business Forumissa syyskuun lopussa. Hän on yksi maailman johtavista eksperteistä sarallaan monikulttuuristen organisaatioiden johtamisesta.

INSEADin professori Meyerin energinen keynote-puheenvuoro käsitteli johtamista, neuvottelutaitoa ja vaikuttamista monikulttuurisessa ympäristössä.  Meyer kertoi miksi on keskeistä tunnistaa kulttuurien väliset erovaisuudet. Monikulttuurisissa työyhteisöissä kun hollantilainen suorasukaisuus voidaan tulkita töykeäksi ja suomalaisten vaiteliaisuus taas amerikkalaisten seurassa välinpitämättömyydeksi.

Meyer on luonut käytännönläheisen ”The Culture Map” -lähestymistavan ja mallin, jossa hän tutkii kulttuureja kahdeksan eri ulottuvuuden kautta. Näiden eri kulttuuriulottuvuuksien ymmärtäminen on kaiken A ja O, jotta voit johtaa, vaikuttaa ja toimia menestyksekkäästi globaalissa bisneksessä. Meyerin bestseller-teos ”The Culture Map” onkin ”raamattu” kansainvälisessä liiketoiminnassa toimiville johtajille ja asiantuntijoille.

Tutustu tarkemmin Erin Meyerin bestselleriin ”The Culture Map: Breaking Through the Invisible Boundaries of Global Business”. Meyeriltä on myös ilmestynyt v. 2020 toinen bestseller ”No Rules Rules: Netflix and the Culture of Reinvention”. Tämä teos on Netflixin toimitusjohtaja Reed Hastingsin sekä Meyerin vuoropuhelu Netflixistä ja erittäin luovan liiketoiminnan johtamisesta. Lue lisää Erin Meyeristä.

Lisätietoja & puhujatiedustelut Erin Meyeristä: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-7339829