Peter Hacker on arvostettu ja kysytty sveitsiläinen ajatusjohtaja ja auktoriteetti kyberriskeistä ja teknologian kehityksestä. Hän on omistautunut kyberriskien ja -rikollisuuden sekä kybersodankäynnin tutkimiseen ja on ylimmän johdon luottoneuvonantaja usealla toimialalla kuten finanssi- ja vakuutussektorilla. Tutustu tarkemmin Peter Hackeriin hänen haastattelussaan.

Polttopisteessä arvostettu kyberturvallisuusasiantuntija Peter Hacker

Peter Hacker on arvostettu ja kysytty sveitsiläinen ajatusjohtaja ja auktoriteetti kyberriskeistä ja teknologian kehityksestä. Hän on omistautunut kyberriskien ja -rikollisuuden sekä kybersodankäynnin tutkimiseen. Hacker on toiminut yli 15 vuotta ylimmän johdon muutoskatalysaattorina ja luottoneuvonantajana useilla toimialoilla finanssi- ja kaupan alalta telecom- ja media-sektoreille yli 90 maassa ympäri maailmaa.

Hackerin perustama Distinction.Global -ajatushautomo on myös kyberriskien observatorio, joka auttaa mm. pankkeja, vakuutusyhtiöitä sekä teknologia- ja lääkeyhtiöitä tunnistamaan, hallitsemaan ja torjumaan kyberuhkia ja -hyökkäyksiä. Hacker on niin ikään hyvin inspiroiva puhuja, joka saa kehuja interaktiivisista, dynaamisista ja visionäärisistä keynoteistaan.

”Joka 35. sekunti joku yritys joutuu kyberhyökkäyksen uhriksi”, toteaa Peter Hacker. Nämä hyökkäykset ovat tulleet yhä sofistikoituneimmiksi ja luovat eksponentiaalisen uhkan. Tässä haastattelussa Hacker paneutuu kasvavan kyberrikollisuuden tuomiin seurauksiin, haasteisiin ja riskeihin eri yrityksille, organisaatioille ja hallituksille. Hän painottaa mm. digitaalisen luotettavuuden ja tehokkaan riskienhallinnan merkitystä sekä haastaa meitä ajattelutapojen muutokseen kyberriskeiltä suojautumisessa. Hacker valottaaa myös näkemyksiään kyberturvallisuuden tulevaisuudesta, jossa tekoälyllä on keskeinen rooli.

Katso Peter Hackerin haastattelu. Tutustu tarkemmin Peter Hackeriin.

Lisätietoja Peter Hackeristä ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-7339829.