Noin 30 miljoonan punnan edestä petoksia tehtaillut ex-rikollinen & petosekspertti Tony Sales on  harvinainen henkilö sarallaan. Hän on toiminut niin organisoidun rikollisuuden huipulla kuin nyt eturivin eksperttinä estämässä petoksia ja niistä aiheutuvia vahinkoja. Salesilta ilmestyi hiljattain erinomaista palautetta saanut teos ”The Big Con”.

Petosekspertti Tony Salesin erikoishaastattelu ja uusi teos ”The Big Con”

Korona-aikana kyberuhkien määrä on kasvanut hurjasti ja kyberturvallisuus on tärkeämpi kuin koskaan. Ei ihme, että noin 30 miljoonan punnan edestä petoksia tehtaillut ex-rikollinen & petosekspertti Tony Sales on hyvin buukattu puhuja. Salesia on tituleerattu mm. ”Britannian suurimmaksi huijariksi”. Hän on harvoja henkilöitä maailmassa, joka on toiminut niin organisoidun rikollisuuden huipulla kuin nyt eturivin eksperttinä estämässä petoksia ja niistä aiheutuvia vahinkoja. Hän tuntee rikollisuuden pintaa syvemmältä sekä digi- että reaalimaailmassa.

Sales toimii tällä hetkellä strategisena kehitysjohtajana We Fight Fraud -organisaatiossa ja konsultoi kyberturvallisuudesta ja petosten ehkäisystä mm. monia pankkeja, kaupan alan yrityksiä ja vakuutusyhtiöitä. Hänen repertuaariin kuuluvat mm. petoksiin, sosiaaliseen manipulointiin, hakkerointiin, tietoturvallisuuteen sekä organisoituun rikollisuuteen liittyvät teemat.

Salesilta ilmestyi viime joulukuun lopussa uusi teos ”The Big Con: How I stole £30 million and got away with it” . Kirja on saanut loistavaa palautetta. ”The Big Con” avaa Salesin uskomattoman elämäntarinan siitä, miten hän hankki mittavan omaisuuden petoksillaan, miten hän menetti sen ja miten hän teki täyskäännöksen elämässään. Katso Salesin haastatteluvideo. Lue lisää ”The Big Con” -kirjasta. Tutustu tarkemmin Tony Salesiin.

Lisätietoja Tony Salesista ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. +358-(0)40-7339829