London Speaker Bureaun blogisarjassamme haastatellaan globaalin puhujaverkostomme eri alojen johtavia asiantuntijoita ajankohtaisteemoista. Tässä blogissa haastateltavana on maailmankuulu leadership-guru, menestyskirjailija ja liikkeenjohdon ajattelija Marshall Goldsmith, jonka kirjoittamia teoksia on myyty miljoonia kappaleita ympäri maailmaa. Hänet tunnetaan mm. Mojo-kirjastaan.

Leadership-guru Marshall Goldsmithin erikoishaastattelu

Marshall Goldsmith on maailmankuulu liikkeenjohdon ajattelija, leadership-guru, johdon valmentaja & bestseller-kirjailija. Hänet on palkittu ja valittu lukuisilla alan arvostetuimmilla forumeilla kuten mm. Thinkers 50 -rankingissa maailman johtavaksi leadership-ajattelijaksi. Hänet on rankattu useana vuonna top 10 parhaan liikkeenjohdon ajattelijan joukkoon Thinkers 50 -listalla. Goldsmith on menestyskirjailija, jonka teoksia on myyty miljoonia kappaleita. Hänen ehkä tunnetuin kirja on mm. New York Timesin & Wall Street Journalin listojen bestseller Mojo.

Goldsmith auttaa johtajia ja johtajiksi aikovia tunnistamaan itsessään haitalliset piirteet ja pääsemään niistä eroon. Hänen lähestymistapansa niin johdon valmennuksessa kuin tiimityön parantamisessa saa laajalti kiitosta. Hänen opeillaan on saavutettu pitkäaikaisia ja kestäviä tuloksia lukuisten yritysten kuten mm. Fordin ja Intelin liiketoiminnassa. Katso Goldsmithin erikoishaastattelu videolta, jossa hän avaa mm. tulevaisuuden globaalin johtajan keskeiset ominaisuudet. Tässä ne ovat kiteytettynä: 1. Global thinking – Thing big and global. 2. Cross-cultural diversity. 3. Technological savvy. 4. Building alliances and partnerships. 5. Being a facilitator – Ask, listen and learn.

Tutustu myös Goldsmithin tammikuussa 2021 ilmestyneeseen teokseen ”Lessons from Leaders Volume 1 – Practical Lessons for a Lifetime of Leadership.”  Lue lisää Marshall Goldsmithistä.

Lisätietoja Marshall Goldsmithistä ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, 040-7339829.