London Speaker Bureaun blogisarjassa haastatellaan eri alojen johtavia asiantuntijoita ajankohtaisteemoista. Tässä blogissa haastateltavana on maailmankuulu ekonomisti sekä globaalitalouden ja geopolitiikan ekspertti James Rickards. Rickardsilta ilmestyi tammikuun alussa uusi bestseller ‘The New Great Depression: Winners and Losers in a Post-Pandemic World’.

Kuulun ekonomisti James Rickardsin erikoishaastattelu & ”The New Great Depression”-bestseller

London Speaker Bureaun blogisarjassa haastatellaan eri alojen johtavia asiantuntijoita ajankohtaisteemoista. Tässä blogissa haastateltavana on maailmankuulu ekonomisti James Rickards.

James Rickards on kuulu ekonomisti sekä globaalitalouden ja geopolitiikan ekspertti. Hän toimii vierailevana luennoitsijana mm. Geogetownin yliopistossa ja Trinity Collegessa. Rickards on myös investointipankkiiri ja lakimies ja hän on toiminut aiemmin senioripositioissa mm. Citibankissa. Hän kommentoi maailmalla jatkuvasti globaalitalouden näkymiä alan johtavissa medioissa. Rickards on niin ikään suosittu keynote-puhuja ja bestseller-kirjailija, jonka teoksiin kuuluvat mm. Aftermath (2019) ja Currency Wars (2011).

Rickardsin uusi tammikuussa julkaistu The New Great Depression: Winners and Losers in a Post-Pandemic World’ nousi samantien Wall Street Journalin listalla bestselleriksi ja on Amazonin arvostelumenestys. Rickards puntaroi teoksessaan COVID-19-pandemian sosiaalisia, terveys- ja taloudellisia sekä pidemmän aikavälin vaikutuksia pintaa syvemmältä mm. aiempien pandemioiden tuoman datan valossa. Hän antaa eväitä myös siihen, miten sijoittajat voivat selviytyä ja suojella varallisuuttaan aikamme ehkä pahimmassa talouskiirisissä. Katso Rickardsin haastatteluvideo. Lue lisää “The New Great Depression”-teoksesta. Tutustu James Rickardsiin. Tutustu myös muihin blogisarjamme haastatteluihin.

Lisätietoja ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, 040-7339829.