Työn tulevaisuuden ja murroksen asiantuntija & bestseller-kirjailija Eric Termuende on nyt vahvassa nousukurssissa. Termuende on tutkinut kymmeniä tuhansia ihmisiä maailman johtavissa työpaikoissa selvittääkseen sitä, mikä erottaa erinomaiset johtajat muista. Tutustu tarkemmin Eric Termuendeen ja hänen näkemyksiin tässä erikoishaastattelussa.

Keskiössä työn tulevaisuus -ekspertti Eric Termuende

Työn tulevaisuuden ja murroksen asiantuntija & bestseller-kirjailija Eric Termuende on vahvassa nousukurssissa. Termuende on tutkinut kymmeniä tuhansia ihmisiä maailman johtavissa työpaikoissa selvittääkseen sitä, mikä erottaa erinomaiset johtajat muista sekä miten luodaan innovatiivisia ja resilienttejä huipputiimejä.

Hän on konsultoinut mm. Amazonia, Coca-Colaa ja Toyotaa varautumaan muuttuvaan työn tulevaisuuteen ja luomaan kukoistavia työyhteisöjä. Termuende on auttanut myös monia muita globaaleja yhtiöitä huokuttelemaan ja pitämään kiinni huippuosaajista. Termuende on niin ikään suosittu keynote-puhuja, jonka pääteemoja ovat hyvä johtaminen, huipputiimit ja työn tulevaisuus, talent management sekä monikulttuuristen tiimien luominen ja johtaminen.

Termuende avaa haastattelussaan, miten yritysten tulisi sopeuttaa strategioitaan työn murroksessa ja tulevaisuudessa. Hän korostaa mm. seuraavia tekijöitä kukoistavissa työyhteisöissä: 1. Syvän luottamuksen tunteen rakentaminen. 2. Eripuraisen ja negatiivisen käytöksen eliminointi. 3. Kokeilemista kannustavan kulttuurin luominen. Termuende haastaa johtajia myös edistämään osallistavaa ja kaikkia mukaan ottavaa inklusiivista toimintatapaa sekä luomaan vahvaa luottamuksen ilmapiiriä. Katso hänen haastattelu. Tutustu hänen bestselleriin ”Rethink Work – Finding and Keeping the Right Talent”. Lue lisää Eric Termuendestä.

Lisätietoja ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-7339829.