Twitterin EMEA-alueen ex-johtaja Bruce Daisley on työkulttuuri- ja työn tulevaisuusekspertti sekä onnellisuuden äänitorvi vailla vertaa. Hän on myös hyvin kysytty ja inspiroiva keynote-puhuja. Bruce Daisleyn uusi elokuussa julkaistava kirja ”Fortitude – Unlocking the Secrets of Inner Strength” pureutuu resilienssiin.

Keskiössä työkulttuuriekspertti Bruce Daisley ja uusi ”Fortitude”-teos

Twitterin EMEA-alueen ex-johtaja Bruce Daisley on työkulttuuri- ja työn tulevaisuusekspertti sekä onnellisuuden äänitorvi vailla vertaa. Hän on myös hyvin kysytty ja inspiroiva keynote-puhuja. Daisley korostaa erityisesti ilon ja naurun merkitystä työyhteisöissä sekä onnellisuuden integrointia työkulttuureihin. Ja painottaa myös parempaa työ- ja yksityiselämän tasapainoa.

Bruce Daisley on lisäksi menestyskirjailija, joka on kirjoittanut ylistetyn bestsellerin ”The Joy of Work – 30 Ways to Fix Your Work Culture and Fall in Love in Your Job Again”. The Sunday Times valitsi teoksen kuukauden kirjaksi samantien keväällä 2019. ”The Joy of Work” -kirjan jatkoksi Daisley kirjoitti seuravaksi ”Eat Sleep Work Repeat” -teoksen, joka on ”manifesti” iloisemman ja onnellisemman työelämän puolesta. Daisley vetää myös samanimistä suosittua bisnes-podcastia ”Eat Sleep Work Repeat”. Hänen keynotien teemaskaala kattaa mm. hyvän johtamisen, työkulttuurien parantamisen, diverstiteetin ja resilienssin.

Bruce Daisleyn uusi elokuussa julkaistava kirja ”Fortitude” pureutuu resilienssiin ja avaa mistä siinä on kysymys. Hän osoittaa sen myytin vääräksi, että vain poikkeukselliset ihmiset menestyvät. Daisley demonstroi myös, miten ihmiset ympärillämme voivat voimaannuttaa meitä ja miten voimme vapauttaa omat sisäiset voimavaramme. Hän tarjoaa myös testattuja keinoja ja polun oman itseluottamuksemme, mielenlujuuden ja sitkeytemme vahvistamiseksi, jotka sopivat meille kaikille. Tutustu tarkemmin ”Fortitude – Unlocking the Secrets of Inner Strength” -teokseen. Lue lisää Bruce Daisleystä.

Lisätietoja & puhujatiedustelut Bruce Daisleystä: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-7339829