Palkittu johdon valmentaja, psykologi ja mielenterveyden asiantuntija Dr. Marie-Hélène Pelletier on suosittu keynote-puhuja. Pelletier yhdistää bisnes- ja psykologin osaamisensa ja auttaa johtajia ja tiimejä edistämään hyvinvointia, resilienssiä ja tuottavuutta työyhteisöissään. Häneltä on hiljattain ilmestynyt suitsutusta saanut uutuusteos ”The Resilience Plan.”

Keskiössä johdon valmentaja Marie-Hélène Pelletier & ”The Resilience Plan” -teos

Palkittu johdon valmentaja, psykologi ja mielenterveyden asiantuntija Dr. Marie-Hélène Pelletier on suosittu keynote-puhuja. Pelletier yhdistää bisnes- ja psykologin osaamisensa ja auttaa johtajia ja tiimejä edistämään hyvinvointia, resilienssiä ja tuottavuutta työyhteisöissään. 

Pelletierillä on vankka ymmärrys liiketoiminnan menestyksen ja vahvan työpaikan mielenterveyden yhtymäkohdista. Hän on johtanut mielenterveysstrategiaa ja toiminut aiemmin johtotehtävissä mm. Sun Lifessä, yhdessä maailman johtavista rahoituslaitoksista. Pelletier tarjoaa myös psykologisia työkaluja ja auttaa asiakkaitaan sopeutumaan muutokseen. Häntä pidetään dynaamisena puhujana, jonka teemaskaalaan kuuluvat mm. resilienssin rakentaminen, työyhteisön hyvinvointi ja mielenterveys, muutosjohtaminen ja psykologinen turvallisuus.

Pelletierin uutuusteos ”The Resilience Plan” on saanut loistopalautteet. Resilienssi ei ole itsestäänselvyys. Pelletier tarjoaa kirjassaan strategisen lähestymistavan ja korostaa suunnitelmallisuutta, jotta voit rakentaa ja kasvattaa resilienssiä henkilökohtaisesti ja organisaatiossasi. Hän avaa, kuinka resilienssi on paras suoja työuupumusta vastaan ja kuinka jokainen voi rakentaa sen itselleen mukautetulla suunnitelmalla. Teos on oiva opas tavoitteellisen ja räätälöidyn resilienssisuunnitelman toteuttamiseksi, jotta voit turvata terveytesi ja menestyksesi nyt ja tulevaisuudessa. Tutustu ”The Resilience Plan” -teokseen. Katso hänen haastattelu. Lue lisää Marie-Hélène Pelletieristä.

Lisätietoja ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-7339829