Stephen King on menestyksekäs pitkän linjan johtava ekonomisti ja kirjailija. King työskenteli lähes 17 vuotta HSBC:n pääekonomistina ja vuodesta 2015 lähtien hän on toiminut pankin Senior Economic Adviserina. Tutustu tarkemmin Stephen Kingiin hänen erikoishaastattelussaan ja hänen uutuusteokseen.

Johtavan ekonomisti Stephen Kingin haastattelu ja uutuusteos ”We Need to Talk About Inflation”

Stephen King on menestyksekäs pitkän linjan johtava ekonomisti ja kirjailija. King työskenteli lähes 17 vuotta HSBC:n pääekonomistina ja vuodesta 2015 lähtien hän on toiminut pankin Senior Economic Adviserina. Kingiltä ilmestyi hiljattain odotettu uutuusteos ”We Need to Talk About Inflation”. 

Hänen aiempia merkkiteoksia ovat ”Grave New World – The End of Globalization, the Return of History” , jonka The Financial Times valitsi vuoden parhaiden kirjojen listalleen. Sekä ”When the Money Runs Out”, jonka The Times and The Economist valitsivat vuoden kirjojen listoilleen. King on myös kysytty keynote-puhuja, joka esiintyy jatkuvasti finanssialan arvovaltaisilla foorumeilla. Hänen näkemyksiä maailmantaloudesta, globalisaatiosta ja rahoitusmarkkinoista kuunnellaan herkällä korvalla.

Kingiltä ilmestyi huhtikuussa uusi kirja ”We Need to Talk About Inflation – 14 Urgent Lessons from the Last 2000 Years”. Teosta pidetään myytin murtajana, kun keskuspankit ja talouspäättäjät olettivat vielä pari vuotta sitten inflaation olevan kuollut ja haudattu. King tarjoaa tärkeitä oppeja inflaation historiasta ja näkemyksiä siitä, miksi keskuspankit ja talouspäättäjät ovat epäonnistuneet viime vuosina. Inflaation historia on opettanut jo antiikin Rooman ajoista lähtien, että inflaatio juontaa juurensa mm. talouspolitiikan virheistä, vallitsevasta ahneudesta ja kollektiivisesta uskon puutteesta valuuttoihin.

Katso Kingin ajankohtaishaastattelu. Tutustu tarkemmin ”We Need to Talk About Inflation” -teokseen. Lue lisää Stephen Kingistä.

Lisätietoja ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-7339829