Futuristi ja innovaatiostrategi Lital Marom auttaa yrityksiä muuttamaan suhteensa jatkuvaan epävarmuuteen ja saavuttamaan potentiaalinsa, jotta he menestyvät tulevaisuudessa. Hän korostaa vahvasti muun muassa jatkuvan oppimisen, innovaation, uteliaisuuden sekä resilienssin merkitystä. Tutustu tarkemmin Lital Maromiin hänen erikoishaastattelussaan.

Futuristi ja innovaatioekspertti Lital Maromin haastattelu

Futuristi ja innovaatiostrategi Lital Maromin lempisitaatti on ”The illiterate of the 21st century will not be those who cannot read and write, but those who cannot learn, unlearn, and relearn, Alvin Toffler.” Marom auttaa yrityksiä muuttamaan suhteensa jatkuvaan epävarmuuteen ja saavuttamaan potentiaalinsa, jotta he menestyvät tulevaisuudessa. Hän korostaa mm. jatkuvan oppimisen, innovaation ja uteliaisuuden merkitystä.

Marom on maailmankansalainen ja vangitseva keynote-puhuja, joka on asunut ja työskennellyt jo 10 maassa ympäri maailmaa. Hänen teemaskaalaan kuuluvat mm. digitaaliset ja liiketoimintamallien innovaatiot, transformaatiot, alustatalous ja työn tulevaisuus. Hän on myös sanojensa mittainen inspiroiva puhuja, joka avaa oppinsa hyvin käytännönläheisesti yhteistyöstään johtavien brändien kanssa.

Marom pureutuu haastattelussaan mm. eräiden monikansallisten yhtiöiden alamäkiin ja niiden välttämiseen. Maromin mukaan yli 40% Fortune 500 -yhtiöstä tulee katoamaan ko. listalta 10 vuoden päästä ja monia niistä ei ole silloin enää olemassa. Hän avaa myös mitä taitoja ja kyvykkyyksiä tarvitaan menestykseen nopeasti muuttuvassa kilpailuympäristössä. Ja korostaa muutosten omaksumisen, sopeutumiskyvyn ja resilienssin merkitystä sekä vahvaa omistautumista asiakassuhteissa. Ja hänen mielestä oppimiskulttuurin vakiinnuttaminen on kaiken a ja o. Katso Maromin erikoishaastattelu. Lue lisää Lital Maromista.

Lisätietoja & puhujatiedustelut Lital Maromista: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-7339829