Greg Lindsay on hyvin arvostettu futuristi, urbanisaatioekspertti sekä kysytty keynote-puhuja. Lindsay on partner mm. globalisaatioon, geopolitiikkaan ja strategiseen neuvonantoon erikoistuneessa FutureMap -yhtiössä. Tässä erikoishaastattelussamme Lindsay pureutuu mm. kaupunkien tulevaisuuteen pandemian jälkeisessä maailmassa sekä etätyöskentelyn tuomiin muutoksiin.

Futuristi Greg Lindsayn erikoishaastattelu

Greg Lindsay on hyvin arvostettu futuristi, urbanisaatioekspertti sekä kysytty keynote-puhuja. Lindsay on partner mm. globalisaatioon, geopolitiikkaan ja strategiseen neuvonantoon erikoistuneessa FutureMap -yhtiössä. Hän toimii lisäksi senior fellow -roolissa paremman urbaanin tulevaisuuden kehittämiseen keskittyvässä NewCities -säätiössä ja on MIT:n Future Urban Collectives Lab -laboratorion senior fellow.

Lindsayn erikoisalaa ovat mm. kaupunkikehitys, kaupunkien ja liikkumisen tulevaisuus, ilmastonmuutos, tekoäly ja pandemian vaikutukset. Hänen merkkiteos on ”Aerotropolis: The Way We’ll Live Next.” Lindsay toimii myös useiden monikansallisten yhtiöiden neuvonantajana mm. globalisoitumis-, liikkumisen ja kaupunkien tulevaisuutta koskevissa sekä smart cities -hankkeissa.

Tässä erikoishaastattelussamme Greg Lindsay pureutuu mm. kaupunkien tulevaisuuteen pandemian jälkeisessä maailmassa sekä etätyöskentelyn aiheuttamiin mittaviin muutosvaikutuksiin. Hän kertoo myös näkemyksensä ilmastonmuutoksen tuomista haasteista kaupungeille ja niihin varautumisesta sekä puntaroi tekoälyn ja uusien teknologioiden suomia mahdollisuuksia. Katso Lindsayn erikoishaastattelu. Tutustu tarkemmin Greg Lindsayhin.

Lisätietoja Greg Lindsaystä ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-7339829.