Michelle King on todellinen yhdenvertaisuuden sekä diversiteettiä ja inklusiivisuutta tukevan yrityskulttuurin uranuurtaja vailla vertaa. Hän työskenteli aiemmin mm. Netflixin inklusiivisuusjohtajana ja johti myös YK:n tasa-arvojärjestö UN Womenin perustamaa globaalia innovaatiokoalitiota (GICC). Tutustu Michelle Kingiin hänen erikoishaastattelussaan.

Fokuksessa diversiteetti- ja inklusiivisuusasiantuntija Michelle King

Johtava yhdenvertaisuus- ja organisaatiokulttuurien ekspertti Michelle King on yksi halutuimpia keynote-puhujiamme globaalissa verkostossamme. King on todellinen yhdenvertaisuuden sekä diversiteettiä ja inklusiivisuutta tukevan yrityskulttuurin uranuurtaja vailla vertaa. Hän työskenteli aiemmin mm. Netflixin inklusiivisuusjohtajana ja johti myös YK:n tasa-arvojärjestö UN Womenin perustamaa globaalia innovaatiokoalitiota (GICC), jonka tarkoituksena on raivata naisten ja tyttöjen esteitä innovaatioiden ja teknologian alalla.

Tällä hetkellä King toimii toimitusjohtajana perustamassaan Equality Forward -konsulttiyhtiössä, joka tarjoaa yrityksille neuvoantoa inklusiivisuudesta ja edistää yhdenvertaisuutta heidän työyhteisöissään. Hän toimii lisäksi mm. Senior Advisorina YK:n hyväntekeväisyysjärjestön tyttöjä voimaannuttavassa Girl Up -kampanjassa. King on kirjoittanut myös palkitun teoksen The Fix – Overcome the Invisible Barries that are Holding Women Back at Work”.

King keskittyy tässä erikoishaastattelussaan mm. siihen, miksi yritysten tulee priorisoida ja panostaa vahvemmin diversiteettiin ja inklusiivisuuteen. Hän nostaa myös esille edelläkävijäyritykset monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden edistämisessä. Ja King kertoo lisäksi näkemyksensä työn tulevaisuudesta ja keskeisistä työelämätaidoista, joihin hänen seuraava työn alla oleva kirjakin ”Read the Air” paneutuu. Katso Kingin erikoishaastattelu. Tutustu tarkemmin Michelle Kingiin.

Lisätietoja Michelle Kingistä ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-7339829.