Palkittu futuristi ja strateginen neuvonantaja Matthew Griffin on maanmainio ekspertti ravistelemaan ja ennakoimaan toimialan kuin toimialan tulevaisuutta ja murrosta. Hän on saanut myös lempinimen ”fanaattinen futuristi”. Tässä erikoishaastattelussamme Griffin avaa näkemyksiään mm. tulevaisuuden kehitystrendeistä ja teknologioista.

Fanaattisen futuristi Matthew Griffinin haastattelu

Maailmanluokan palkittu futuristi ja strateginen neuvonantaja Matthew Griffin on maanmainio ekspertti ravistelemaan ja ennakoimaan toimialan kuin toimialan tulevaisuutta ja murrosta. Häntä on kuvattu mm. ”nuoreksi Ray Kurzweiliksi” ja hän on saanut myös lempinimen ”fanaattinen futuristi”. 

Griffinin kyky tunnistaa ja selittää uusien ja eksponentiaalisten teknologioiden vaikutuksia eri toimialoille, yhteiskuntaan ja kulttuureihin on vertaansa vailla. Alan johtavilla tapahtuma-areenoilla esiintyvä Griffin kommentoi myös jatkuvasti tulevaisuuden kehitystrendejä kansainvälisissä medioissaHänen perustamansa 311 Institute on auttanut lukuisia johtavia yrityksiä mm. Accenturesta Microsoftiin ja Samsungiin sekä hallituksia varautumaan tulevaisuuteen ja luomaan inklusiivistä ja kestävää tulevaisuutta.

Tässä haastattelussamme Matthew Griffin avaa näkemyksiään tulevaisuuden kehitystrendeistä ja ennakoi mm. sitä mitkä teknologiat muovaavat tulevaisuuttamme. Hän tuo myös huolensa esille kasvavasta globaalista eriarvoisuudesta ja antaa lääkkeitä hallituksille ja organisaatioille tähän ongelmaan. Griffin avartaa lisäksi kykyään strategisoida tulevaisuutta sekä selkeyttää sitä mistä web3-trendissä ja metaversumissa on kysymys. Katso Griffinin haastattelu. Lue lisää Matthew Griffinistä.

Lisätietoja Matthew Griffinistä ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-7339829.