Tekoälyfuturisti, johdon konsultti ja OpenAI-yhtiön entinen Head of Go-To-Market Zack Kass on ollut avainroolissa OpenAI:n rakentaessa tekoälystrategioita maailman johtaville yrityksille. Hän auttaa yrityksiä navigoimaan ja menestymään jatkuvasti muuttuvassa tekoälymaailmassa. Katso Zack Kassin erikoishaastattelu, jossa hän pureutuu tekoälyvallankumouksen muutosvaikutuksiin.

Erikoishaastattelussa tekoälyfuturisti Zack Kass

Tekoälyfuturisti, johdon konsultti ja OpenAI-yhtiön entinen Head of Go-To-Market Zack Kass on yksi kuumimpia puhujiamme globaalisti. Kass on ollut avainroolissa OpenAI:n rakentaessa tekoälystrategioita maailman johtaville yrityksille. 

Zack Kass auttaa yrityksiä navigoimaan ja menestymään jatkuvasti muuttuvassa tekoälymaailmassa. Hänen asiakkaitaan ovat mm. Coca-ColaMorgan Stanley ja Amgen. Kassia pidetään yhtenä soveltavan tekoälyn kärkiajattelijana maailmassa. Teknologiaoptimisti Kassin teemarepertuaariin kuuluvat mm. tekoälyn hyödyntäminen ja soveltamisalueet eri toimialoilla, tekoälystrategia sekä tekoälyn tulevaisuus, muutosvaikutukset ja innovaatiot.

Kass pureutuu erikoishaastattelussaan tekoälyn kehitysnäkymiin nyt ja tulevaisuudessa. Hän avaa mm. mihin toimialoihin tekoälyvallankumous vaikuttaa eniten. Ja kertoo miten yritykset voivat hyödyntää tekoälyä kasvun ajurina ja innovaatioiden lähteenä. Kass tekee myös selkoa niistä eettisistä ja sosiaalista kysymyksistä, joita organisaatioiden tulee huomioida tekoälysovelluksissaan. Katso Kassin haastattelu. Lue lisää Zack Kassista.

Lisätietoja ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-7339829