Cyriel Kortleven on palkittu keynote-puhuja ja muutosspesialisti ja -agentti vailla vertaa. Kortleven  korostaa vahvasti yksinkertaistamisen ja asenteen merkitystä muutoksissa ja inspiroi asiakasorganisaatioitaan lähestymään muutosta rohkeasti, luottavaisesti ja innostuneesti. Tässä erikoishaastattelussaan Korteleven avartaa ajatteluaan sekä lähestymistapaansa muutokseen.

Erikoishaastattelussa muutosspesialisti Cyriel Kortleven

Cyriel Kortleven on palkittu keynote-puhuja ja muutosspesialisti ja -agentti vailla vertaa. Korlevenin mukaan meillä on taipumus tehdä muutosprojekteista liian monimutkaisia. Hän korostaa yksinkertaistamisen ja asenteen merkitystä muutoksissa.

Kortleven on sparrannut ja inspiroinut jo 20 vuoden ajan mm. IKEAn, Unileverin ja NASAn kaltaisia organisaatioita lähestymään muutosta rohkeasti, luottavaisesti ja innostuneesti. Hän on saanut pragmaattisten neuvojensa ansioista lempinimen ”The Simplifier”. Kortleven on ensimmäinen belgialainen puhuja, joka on saanut arvostetun ”Certified Professional Speaker” -nimityksen. Hän kuuluu myös harvalukuiseen 35 ammattipuhujan joukkoon maailmassa, jotka ovat saaneet ”Global Speaking Fellows” -nimityksen ja palkinnon erinomaisista puhetaidoistaan ja kulttuuritietoisuudestaan. Kortleven onkin hyvin viihdyttävä, provosoiva ja haluttu keynote-puhuja, joka on toteuttanut jo yli 1000 puheenvuoroa 33 maassa ympäri maailmaa.

Tässä haastattelussaan Kortleven avartaa ajatteluaan ja lähestymistapaansa muutokseen, jossa asenteiden ja ajattelutavan muutos on kaiken a ja o. Kortleven haastaa meitä rikkomaan kaavoihin kangistuneen ajattelumme. Ja stimuloi meitä siirtämään energiaa muutospeloista ja -vastaisuudesta positiiviseen asenteeseen vapauttaaksemme koko potentiaalimme kohti tavoitteita ja unelmia, jotka haluamme saavuttaa. Hänen osuva mantra on ”Don’t mind the change. Change your mind.” Katso Cyriel Kortlevenin haastattelu. Tutustu Kortlevenin kirjaan The Change Mindset.” Lue lisää Cyriel Kortlevenistä.

Lisätietoja Cyriel Kortlevenistä ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040-7339829