Haastattelemme London Speaker Bureaun blogisarjassa globaalin puhujaverkostomme eri alojen johtavia asiantuntijoita ajankohtaisteemoista. Tässä blogissa on haastateltavana eturivin empatia-, innovaatio- ja diversiteettiekspertti Belinda Parmar. Parmar pureutuu empatian rooliin hyvässä johtamisessa, työnyhteisön henkisen hyvinvoinnin merkitykseen sekä hybridityöskentelyn tulevaisuuteen.

Empatia- ja diversiteettiekspertti Belinda Parmarin haastattelu

Hyvä johtaminen ja empatia ovat yhä enemmän arvossaan. Talouslehti Forbes on nostanut empatiataidot elintärkeäksi osaksi hyvää johtajuutta vuonna 2021 ja jatkossa. Haluttuihin keynote-puhujiimme aiheesta kuuluu alan uranuurtaja ja empatia-ekspertti Belinda Parmar. Hän on saanut mm. brittiläisen imperiumin OBE-arvonimen, perustanut ensimmäisen globaalin empatiaindeksin ja konsultoinut lukuisia yrityksia empatian hyödyntämisessä. Parmar valittiin myös top 20 joukkoon arvostetulla Global Public Figures in Diversity -listalla, jolla ovat myös mm. USA:n varapresidentti Kamala Harris ja entinen presidentti Barack Obama.

The Empathy Business yrityksen perustaja ja CEO Belinda Parmar puhuu jatkuvasti ympäri maailmaa johtavilla tapahtuma-areenoilla kuten Maailman talousfoorumissa Davosissa. Hän auttaa yrityksiä kehittämään empatiataitoja ja onnistumaan yrityskulttuurin muutoksessa ja muutoksen hallinnassa. Parmarin erikoisteemoihin kuuluu myös diversiteetti ja inklusiivisuus.

Katso oheinen Belinda Parmarin haastatteluvideo, jossa hän paneutuu empatian rooliin hyvässä johtamisessa, työyhteisön henkisen hyvinvoinnin tärkeyteen sekä hybridityöskentelyn tulevaisuuteen. Lue lisää Belinda Parmarista.

Lisätietoja Belinda Parmarista ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040 7339829.