Azeem Azhar on palkittu yrittäjä, arvostettu teknologiaekspertti, sijoittaja ja kysytty keynote-puhuja. Hänen missiona on kertoa miten eksponentiaaliset ja innovatiiviset teknologiat muuttavat ja vaikuttavat yhteiskuntaamme ja elintapoihimme. Azharilta ilmestyy syyskuussa pitkään odotettu esikoisteos ”The Exponential Age”.

Azeem Azharilta odotettu esikoisteos ”The Exponential Age”

Azeem Azhar on palkittu yrittäjä, arvostettu teknologiaekspertti, sijoittaja ja kysytty keynote-puhuja. Hän vetää ja toimii isäntänä suositussa Exponential View -podcastissa, jota pidetään yhtenä alan johtavana teknologia-podcastina. Azharin podcasteissa ovat vierailleet mm. ex-pääministeri Tony Blair ja Yuval Harari. Hän on toiminut myös Maailman talousfoorumin Global Future Councilin jäsenenä (Digital Economy & Society) ja on merkittävä Linkedin-vaikuttaja 450 000 seuraajallaan.

Azharin missiona on kertoa miten eksponentiaaliset ja innovatiiviset teknologiat muuttavat ja vaikuttavat yhteiskuntaamme ja elintapoihimme.  Azharilta ilmestyy syyskuussa odotettu esikoisteos ”The Exponential Age: How Accelerating Technology is Transforming Business, Politics and Society”.

Olemme Azharin mukaan siirtymässä eksponentiaaliselle aikakaudelle. Innovatiivisten teknologioiden vauhti kiihtyy eksponentiaalisesti, mutta yhteiskunnan ja organisaatioiden kyky omaksua uusia teknologioita on rajallinen. Ja näin syntyy kuilu, joka pitää kuroa kiinni. Azhar avaa miten eksponentiaaliset teknologiat muuttavat yhteiskuntaa, politiikkaa ja liiketoimintaa sekä tarjoaa myös ratkaisuja siihen, miten kavennamme tätä ”eksponentiaalista kuilua”.

Katso Azharin tuore erikoishaastattelu ja tutustu ”The Exponential Age” -kirjaan. Lue lisää Azeem Azharista. Lisätietoja ja puhujatiedustelut: kimmo.niku@eventrim.fi, puh. 040 7339829